Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje Regulamin Forum
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Środa 30.07.2025
Re: DayTrading: Środa 30.07.2025
GAZ
pakuje ele az zaboli
wsparcie 3 to potem cel 4
pakuje ele az zaboli
wsparcie 3 to potem cel 4

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2025, 15:05 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
GOLD pakuje fizyka, jeszcze nie boli.
$$$ - sklejam w długie taśmy i nawijam na puste rolki po papierze, ładnie wygląda na półce w łazience.
$$$ - sklejam w długie taśmy i nawijam na puste rolki po papierze, ładnie wygląda na półce w łazience.
złoto to juz nic nie urosnie po prostu zrobnili cene a DOLarek juz blisko celu nr 1
takze pomysl o przekladcve bo dolar ma w gore miejsca sporoooooooooooooooooooooooooooooooo
jak tu pisalem jesien i dolar 4ka to bylby bardzo optymalny wariant

takze pomysl o przekladcve bo dolar ma w gore miejsca sporoooooooooooooooooooooooooooooooo
jak tu pisalem jesien i dolar 4ka to bylby bardzo optymalny wariant

może byc ale to bedzie krotki epizod a potem to juz tylko degrengolada........
po prostu na usdindex jest mocne wsparcie kanałowe i odbicie zdechłego kota mamy......
jak $ bedzie rósł to GOLD bedzie stał w miejscu jak znowu zacznie spadac złoto wybije w gore.
Do konca roku GOLD bedzie kosztwał 15-17 PLN za oz. Drukarki w gortowosci do skupu długu..... i cła to tez element okradania konsumentow... (ceny UP)
po prostu na usdindex jest mocne wsparcie kanałowe i odbicie zdechłego kota mamy......
jak $ bedzie rósł to GOLD bedzie stał w miejscu jak znowu zacznie spadac złoto wybije w gore.
Do konca roku GOLD bedzie kosztwał 15-17 PLN za oz. Drukarki w gortowosci do skupu długu..... i cła to tez element okradania konsumentow... (ceny UP)
Mnie sie zdaje ze zrobili ze złotem psikusa ruskim bo to oni glownie pare lat temu sie tego zlota pozbywali i nawet nasz nbp kupil chyba z 50ton pare lat temusetka pisze: 30 lip 2025, 16:43 może byc ale to bedzie krotki epizod a potem to juz tylko degrengolada........
JA UWAZAM ZE TERAZ JUZ ZA BARDZO NIE BEDZIE ROSŁO ALE ZOBACZYMY

\ 200 FBO na 36xx wiec troszke miejsca maja ale na 3500 juz była wyrazna kontra

na 30zeta bardzo mocne wsparcie normalnie zelbet

tak to wyglada 2015do 2025 wzrosty potem jebbbbbbb w dól 5lat albo z 3 lata
dlatego uwazam ze kupowanie teraz gold mija sie z sensem ale co zrobi rynek nie wiem
technicznie to koncowka

może i tak być.....
troche za mocno wciskaja je wszedzie........ nie spadnie chetnie dokupie, ja odkladam na emeryture nie spekulacyjnie.
troche za mocno wciskaja je wszedzie........ nie spadnie chetnie dokupie, ja odkladam na emeryture nie spekulacyjnie.
na dluzej mi tez pasuje ale musi spasc ze 20procent po takich wzrostach bo 30 to by bylo za duzosetka pisze: 30 lip 2025, 20:18 może i tak być.....

czyli wyraznie nizej 3k
a dolarek
prawie 3,74