UP się spodziewałe, ale że stamtąd zanurkują jeszcze niżej... nigdy

Ale HFT się zabawiło... przyznam szczerze że nie mam w ogóle pojęcia co teraz zrobią co tam takiego powiedzieli żeby tak Dolca umocnić, czy to może niezwykła wycinka stóp?
dlatego ze jest mniej wiecej po połowie w L i S zwierzyny którą trzeba wyciąć ale widać że ciśnienie jest na północ tylko że zbyt dużo ludzi ma L stąd brak jazdy UP - nie ma kogo ciąć więć raz góra raz dółDamfry pisze:generalnie cenariusz się sprawdził, ale ta zwałka wprawia mnie w osłupienie![]()
![]()
UP się spodziewałe, ale że stamtąd zanurkują jeszcze niżej... nigdy![]()
To jest żart?lukpiasek pisze: docelowo kierunek północ skoro nie podniesli stóp
Myślę, że teraz będą się jeszcze konsolidować. Może nawet do września, a dopiero potem wzrosty. Na razie odbijają sobie na kontraktach, bo w końcu zmienność w ciągu dnia jest bardzo duża, a że na koniec dnia wszystko zamyka się prawie na 0 to im nie szkodzi. Od miesiąca DAX robi praktycznie codziennie 200+ pipsów między dziennym min i max, więc mają gdzie zarobić.lukpiasek pisze:
dlatego ze jest mniej wiecej po połowie w L i S zwierzyny którą trzeba wyciąć ale widać że ciśnienie jest na północ tylko że zbyt dużo ludzi ma L stąd brak jazdy UP - nie ma kogo ciąć więć raz góra raz dół
docelowo kierunek północ skoro nie podniesli stóp
ja mam ale nie podam. bo kulczyk umarl.Damfry pisze:ma ktoś dostęp do tego i mógłby wrzucić tu treść?
http://tradebeat.pl/co-fomc-zmienilo-w-komunikacie/
predzej jest to okazja pod L. wycinaja SL zaly czas.Ali pisze:nic tylko S dobierać na edku
ja tam siedze w s sl 1.10500 i na dzisiejszą noc tylko s.dobryfxplayer pisze:predzej jest to okazja pod L. wycinaja SL zaly czas.Ali pisze:nic tylko S dobierać na edku
o Ty dobrze prognozujeszdobryfxplayer pisze:predzej jest to okazja pod L. wycinaja SL zaly czas.Ali pisze:nic tylko S dobierać na edku