DayTrading: Środa 29.07.2015
- nowy joker
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 29.07.2015
Rokefeler daje miliony miejsc pracy i co też może powiedzie ze jest dobry
- zastapmnie
- Pasjonat
powtórz jeszcze za Bieleckim, że pierwszy milion trzeba ukraść...pedro pisze: to że miał układy to źle?!?!... dżizys, układy żądzą całym światem, a 90% biznesów to znajomości...
i takie kwiatki wyrastają na podglebiu historii wykładanej w szkołach i środkach masowego przekazu...
ładnie sapinka zawinęła wczoraj do góry,,, ale prognozuje dzisiaj odwróconego młotka, z knotem w okolicach max 2011
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
jak Cie nie złapią, to kradnij nawet dwa... trzy, pięć albo sto... nie ma musu kradzieży pierwszego miliona... można dostać w spadku po babci, wygrać w lotto, albo zapie... rdalać na niego ..zastapmnie pisze:powtórz jeszcze za Bieleckim, że pierwszy milion trzeba ukraść...pedro pisze: to że miał układy to źle?!?!... dżizys, układy żądzą całym światem, a 90% biznesów to znajomości...
i takie kwiatki wyrastają na podglebiu historii wykładanej w szkołach i środkach masowego przekazu...
nie ważne, EOT z mojej strony w sprawie Kulczyka, ja go darze wielkim szacunkiem... i gdybym umiał, to z chęcią powtórzyłbym jego sukces, na pohybel zazdrosnym hejterom : )
Ostatnio zmieniony 29 lip 2015, 11:54 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
sapinka 2110zastapmnie pisze:powtórz jeszcze za Bieleckim, że pierwszy milion trzeba ukraść...pedro pisze: to że miał układy to źle?!?!... dżizys, układy żądzą całym światem, a 90% biznesów to znajomości...
ładnie sapinka zawinęła wczoraj do góry,,, ale prognozuje dzisiaj odwróconego młotka, z knotem w okolicach max 2011
usdpln leci na 3.80....
Ostatnio zmieniony 29 lip 2015, 12:13 przez oiro, łącznie zmieniany 1 raz.
wy tu pitu pitu a zaraz edek walnie na 1.115
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2015, 12:15 przez Ali, łącznie zmieniany 2 razy.
edek h4 potencjalnie SHS musieli by odbić w dół by prawe ramię zrobić 

Ali pisze:wy tu pitu pitu a zaraz edek walnie na 1.115

The only way is up
Damfry pisze:Całkiem mi się to podoba, ale brakuje mi jakoś zjazdu do 1.10141atlanticos pisze:edek h1 - kolejna potencjalna flaga wewnatrz kanalu wzrostowego
https://www.tradingview.com/x/pcpfatKw/ładny retest ZLki by był i wykres by po bożemu wyglądał
Potem po nie ruszeniu stóp by mogli ładnie UP iść
Jak przebiją dołek to niemal pewny jestem że tam pejsy postawią Lki (pod warunkiem że USA nie podniosą stóp)
- dobryfxplayer
- Maniak
Damfry pisze:Damfry pisze:Całkiem mi się to podoba, ale brakuje mi jakoś zjazdu do 1.10141atlanticos pisze:edek h1 - kolejna potencjalna flaga wewnatrz kanalu wzrostowego
https://www.tradingview.com/x/pcpfatKw/ładny retest ZLki by był i wykres by po bożemu wyglądał
Potem po nie ruszeniu stóp by mogli ładnie UP iść
Jak przebiją dołek to niemal pewny jestem że tam pejsy postawią Lki (pod warunkiem że USA nie podniosą stóp)

ejek podobnie: (flaga)
https://www.mql5.com/en/charts/3748501/ ... ets?bind=1
"Buy right, sit tight." - J. Livermore