DayTrading: Środa 29.07.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 lip 2015, 00:00

Wzrost
15
54%
Bez zmian
3
11%
Spadek
10
36%

Liczba głosów: 28

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 29.07.2015

Nieprzeczytany post autor: lutek »

tylko l

-- Dodano: 29 lip 2015, 08:28 --

ja zostawiam na dłużej

-- Dodano: 29 lip 2015, 08:30 --

ale sobie musieli zejsc zachłanni są

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Apropo Kulczyka - niech każdy pomyśli o tym, że nawet będąc bogatym niczego nie przeskoczymy.
Ani śmierci, ani choroby, ani czasu. I kasa nie pomoże.
Więc traktujcie forex jak zabawę. Nie walczcie z sobą, nie kłóćcie się.
Bo każdy z nas może nie dożyć jutra. Nigdy niczego nie wiesz. Śmierć nie rządzi się podziałem fibonacciego - nie da się jej wyznaczyć.
Tymczasem znowu znikam.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

edek h1 - kolejna potencjalna flaga wewnatrz kanalu wzrostowego

https://www.tradingview.com/x/pcpfatKw/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

atlanticos pisze:edek h1 - kolejna potencjalna flaga wewnatrz kanalu wzrostowego

https://www.tradingview.com/x/pcpfatKw/
Całkiem mi się to podoba, ale brakuje mi jakoś zjazdu do 1.10141 :doh: ładny retest ZLki by był i wykres by po bożemu wyglądał :roll: Potem po nie ruszeniu stóp by mogli ładnie UP iść

Kisiel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kisiel »

coś spadkowo wygląda DAX

lutek
Pasjonat
Pasjonat

z daxem nie myslałem ze tak az go opuszczą

Awatar użytkownika
oiro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: oiro »

Damfry pisze:
oiro pisze:
nowy joker pisze:Tak kończą zdrajcy ojczyzny ! Może i był bogaty ale układziki z rządem nie były ok . Bóg rychliwy ale sprawiedliwy
No poprostu rzygać się chcę czytając takie wypowiedzi..... Ok można kogoś nie lubić itd. ale cieszyć się że KTOŚ ZMARŁ?? Jeszcze jak jakaś patologia wypisuję takie komentarze to można zrozumieć ale ludzie zajmujący się giełdą. Człowieku jak dla mnie jesteś poprostu moralnym...... Prośba do admina o bana.
Nie wieszałbym do końca psów na koledze.... Trochę źle ubrał ten fakt słowami. Mnie np bardzo ucieszyła wiadomość, że jaruzelski pies moskiewski poszedł do piachu... Nie chodzi o samą śmierć tylko że więcej szarego polaka doić nie będzie.
Przecież ten komuch był nietykalny w "wolnej Polsce" dopiero po jego śmierci skazali drugiego sprzedawczyka, a jego poplecznika Kiszczaka, i to też 2 lata w zawieszeniu, (drugi nietykalny), ale sąd w ten sposób zrobił ukłon w strone Polaków uznając obu komuchów winnych swoich czynów. Skoro Kiszczak winny to i jego przełożony jaruzel również.
Mimo wszystko wyrok śmieszny, powinien gnić w więzieniu...
Takich świńskich osobistości pokroju jaruzela, kulczyka itp niestety nasza matka Polska dużo spłodziła. Sama śmierć myślę, że i kolegę nie ucieszyła, tylko fakt, że jednej świni mniej.
Troszkę dystansu, generalnie to tylko śmierć..... a jak wiemy ludzie umierają na śmierć, tak jak 100% utopień jest spowodowane przez wodę. Sprawa normalna i ludzka.
W naszej kulturze 'o zmarłych się nie mówi wougle albo dobrze'. Nawet jeśli z kimś się nie zgadzam, mamy złe opinie itd. to w obliczu śmierci należy zachować się godnie i nie świadczy to o tych zmarłych TYLKO O NAS I NASZYM POZIOMIE. Dla mnie największym sku... jest opluwanie umarłych i to jeszcze w dzień ich śmierci - ale to kwestia mojego smaku.

lutek
Pasjonat
Pasjonat

oiro zgadzam się z Tobą

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Boli co niektórych ten Kulczyk... polska zazdrość i zawiść... żal czytać... facet stworzył kilkadziesiąt tysięcy miejsc prac, dzięki swoim firmom... potrafił zarabiać ogromne pieniądze... to że miał układy to źle?!?!... dżizys, układy żądzą całym światem, a 90% biznesów to znajomości... bo biznes robią ludzie z ludźmi a nie jakieś wyimaginowane potworki...

mało widzieliście i żyjecie w jakiejś dziwnej rzeczywistości ...

a, żeby poraz kolejny nie było off top, to kabanos zbliża się do sufitu, w który pukał już 3 razy... i tym razem może uda się przebić: https://www.tradingview.com/x/DboZie4s/
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

jpawlas pisze:Tylko jak się słucha teraz te mowy chwalebna TVN24 o Kulczyku to aż nóż sam się otwiera w kieszeni, "wielki Polak". Nie ma jak to masowa propaganda.
ile miejsc pracy stworzyłeś dla Polski? ... ilu ludziom dałeś możliwość pracowania w Twojej fabryce/polu/firmie gdziekolwiek? ilu ludzi dzięki Tobie mogło zarobić chociaż jeden PLN?!...

Kulczyk był przekozakiem w tym co robił... i tak, był wielki Polakiem.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Zablokowany