jak na raziie edek na 5 z plusemBemowo pisze:
edek
zobaczymy???
powyżej już nie kombinuję i Pana Żabę w d..... całuję

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p589330
jak na raziie edek na 5 z plusemBemowo pisze:
edek
zobaczymy???
powyżej już nie kombinuję i Pana Żabę w d..... całuję
atlanticos pisze:kiwi m30 wg mnie
edit: Nowy - short squeeze na 130 pipsów?![]()
wybiliśmy z trójkąta
psxor pisze:Nie wrzucam tutaj swoich analiz. Przekonamy się do piątku czy zarobie czy nie.3691373 pisze:psxor pisze:Pozycja na dziś -
edzio - S 1.2880 - TP 1.2750 - SL 1.2910 (ja bez SL)
pozdr
ps. Ciesze sie ze 18 osob obstawia wzrosty na edku, a 4 spadki, bo właśnie dzisiaj lub jutro zgarnę tych 85% kasiorę
Widze ze zdania sa bardzo podzielone . Mozna dowiedziec sie o pare szczegolow pana analizy ?
Pozdrawiam
85% no to ladnie stracisz
nie zrozumiałem zdania:Chodziło mi bardziej że 85% ludzi obstawia wzrosty, a tylko 15% spadki. A ja napisałem że zgarne tych 85% ludzi kasiore. Proszę czytać ze zrozumieniem. Jak wiemy 90% ludzi na forexie traci.3691373 pisze:85% no to ladnie stracisz
Pozdr
PS. Jak ktoś szuka aktualnie longów na edku, to równie dobrze może wypłacić depo i iść na dziwki, bo przynajmniej jakiś pożytek będzie z tych pieniędzy. Sytuacja podobna do Kabla.
Bemowo pisze:edek
jeszcze trochę bujania powinno być
zobaczymy jak knoty na interwale godzinowym będą wyglądały
ujek podwójne dno i góra (dywergencja na M15)Nowy123 pisze:Bemowo pisze:edek
tak pobujac jeszcze pobujaja czekam jak ruszy kasowy w USA i zaczna londek jeszcze mieszac pod zamkniecie UEa pozniej juz tylko USA w grze
i USD JPY
-- Dodano: śr 29-05-2013, 14:19 --
U J podwojny dolek na m5 jesli wystartuja to
zgodnie z ostania korelacjadywergent pisze:ujek podwójne dno i góra (dywergencja na M15)Nowy123 pisze:Bemowo pisze:edek
tak pobujac jeszcze pobujaja czekam jak ruszy kasowy w USA i zaczna londek jeszcze mieszac pod zamkniecie UEa pozniej juz tylko USA w grze
i USD JPY
-- Dodano: śr 29-05-2013, 14:19 --
U J podwojny dolek na m5 jesli wystartuja to
edek dół?