dobryfxplayer pisze:czy ktos by mi powiedzial co teraz sie dzieje z usd/pln na m1?????
wtf????
jakas drgawka rynku? co to jest????
realizacja zysków z S, przynajmniej w/g mojego spojrzenia - dołek nie jest przypadkowy
dobryfxplayer pisze:czy ktos by mi powiedzial co teraz sie dzieje z usd/pln na m1?????
wtf????
Ku przypomnieniu - proponuję abyś poczytał wątek - czarny czwartek....15.01digitalninja pisze:A ja właśnie przestałem ustawiać stoplossy po dwóch tygodniach trejdingu, gdyż wsteczna analiza moich stratnych trejdów (tych zamkniętych przez stoplossy) wykazała, że gdybym na tych pozycjach nie ustawiał stoplossa to WSZYSTKIE w końcu wyszłyby na plus. Maksymalnie w ciągu 3 dni. Czyli zabrakło cierpliwości po prostu.c.ajto pisze:Ustawiać SL bezpośrednio po otwarciu zlecenia...???digitalninja pisze: No bo co mam robić?
chodzilo mi o cos innego. juz zniknelo.Damian77 pisze:dobryfxplayer pisze:czy ktos by mi powiedzial co teraz sie dzieje z usd/pln na m1?????
wtf????
realizacja zysków z S, przynajmniej w/g mojego spojrzenia - dołek nie jest przypadkowy
tego dnia sl raczej mało dawałbsony pisze:
Ku przypomnieniu - proponuję abyś poczytał wątek - czarny czwartek....15.01
jeżeli interesujesz się rynkiem to musiałeś słyszeć co wiąże się z brakiem sl.
skad wiesz ze stop out nie dzialal?highend pisze:SL 15 stycznia? Stop out nie dzialal, a co dopiero SL.
dobryfxplayer pisze:skad wiesz ze stop out nie dzialal?highend pisze:SL 15 stycznia? Stop out nie dzialal, a co dopiero SL.
Gratuluję wynikuKusus pisze:W drugiej części dnia też nieźle pocisnąłem dziś - koło 300 pestekOgólnie niezłe 2 tygodnie - wziętych 7572 pestek na 12 parach.
dobryfxplayer pisze:czy ktos ma jakis pomysl na ujka?
zaba mozesz podac swoja projekcje jeszcze raz pamietam ze podawales...