1.6727 zadecyduje o losach kabelkaCiapul pisze:poprostu G/U musiał odpocząć...Bemowo1 pisze:jest też kilka przyszłych harmonicznych patternów z targetem na nowy szczyt
jak ktoś chodzi po górach to wie, że przed atakiem na szczyt dobrze jest wejść do schroniska i walnąć sobie piffko...
DayTrading: Środa 28.05.2014
Re: DayTrading: Środa 28.05.2014
za chwile zacznie się sprzedaż górki na e/g to i g/u pociągnie do góry...Bemowo1 pisze:1.6727 zadecyduje o losach kabelka
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
W górach po piwku czasem leci sie w przepaśćCiapul pisze:poprostu G/U musiał odpocząć...Bemowo1 pisze:jest też kilka przyszłych harmonicznych patternów z targetem na nowy szczyt
jak ktoś chodzi po górach to wie, że przed atakiem na szczyt dobrze jest wejść do schroniska i walnąć sobie piffko...

Dobry!
Tak jak myślałem, całe(?) forum było już za longami na rzeźniku i on sobie spadł.... Ja też byłem za longiem, jestem za longiem - ale muszę rozpracować co on (rzeźnik) teraz wyczynia... A wy jaki macie plan?
Nowy123 - SP500 i DAX to tablicy, czy już spadamy sobie jakieś 200pkt (np do 9700) czy tylko korekta wzrostów?

Nowy123 - SP500 i DAX to tablicy, czy już spadamy sobie jakieś 200pkt (np do 9700) czy tylko korekta wzrostów?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
na E/G H1 zaczyna się rysować charakterystyczny układ dla funta :
pojawia się spadająca gwiazda, po niej świeca wzrostowa i następnie spadkowa tworząca z poprzednią objęcie bessy... bardzo często obserwuję taką sekwencję...
-- Dodano: śr 28-05-2014, 11:08 --

pojawia się spadająca gwiazda, po niej świeca wzrostowa i następnie spadkowa tworząca z poprzednią objęcie bessy... bardzo często obserwuję taką sekwencję...
ale ja miałem na myśli jedno piffko a nie całą skrzynkecajto pisze:W górach po piwku czasem leci sie w przepaść

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
highend pisze:Dobry!Tak jak myślałem, całe(?) forum było już za longami na rzeźniku i on sobie spadł.... Ja też byłem za longiem, jestem za longiem - ale muszę rozpracować co on (rzeźnik) teraz wyczynia... A wy jaki macie plan?
ja nie byłem ... i smutno mi było, jak rósł ...
h4 rzeznik, https://www.tradingview.com/x/fc7wQDGh/
tylko ta niebieska LT, dolna banda klina https://www.tradingview.com/x/piKJ5nY1/ ... którą, zawsze można przebic

169 - 168.50
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
kiedyś nie zadziała i pójdzie ostry Up gdzie wielu zostanie z shortemCiapul pisze:na E/G H1 zaczyna się rysować charakterystyczny układ dla funta :
ale ja miałem na myśli jedno piffko a nie całą skrzynkecajto pisze:W górach po piwku czasem leci sie w przepaść

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

@Ciapul - do Kabla było piwko i przepaść 
Co do opisanego układu na E/G - w takich okolicznościach miejsca ceny dolary do orzechów, ze to pułapka na misie. Sprzedawanie na takim dołku jaki jest na tej parze to dla mnie mocny Hardcor.

Co do opisanego układu na E/G - w takich okolicznościach miejsca ceny dolary do orzechów, ze to pułapka na misie. Sprzedawanie na takim dołku jaki jest na tej parze to dla mnie mocny Hardcor.
sie zobaczy ... faktem jest że funt cholernie mocny jest i ta jego moc ma solidne fundamenty wiec obecne osłabienie traktuje jako chwilowe... i wcale mnie nie zdziwi jak D1 będzie dzisiaj młotkiem tuż nad moją LT D1cajto pisze:Do Kabla było piwko i przepaść
https://www.tradingview.com/x/ACrcfDPe/
Nie wiem czemu się tak napaliłeś na to osłabianie funta ale wydaje mi się, że to co obecnie rysujemy to tylko korekty chyba, które imo dobegają końca... Nie gram obecnie na funcie ale wydaje mi się, że zmienianie trendów przy obecnych poziomach to jeszcze większy Hardcor...cajto pisze:@Ciapul - do Kabla było piwko i przepaść