Właśnie się zastanawiam, czy to już czas na Ski, czy jeszcze trochę podjadą.[/quote]Maksimus pisze:Dziwnie Dow Jones i DAX podciągają... też to widzicie? Jakby zaraz runać miało?!
skoro dzisiaj ma ochotę rosnąć dlaczego miałby spadać?
Właśnie się zastanawiam, czy to już czas na Ski, czy jeszcze trochę podjadą.[/quote]Maksimus pisze:Dziwnie Dow Jones i DAX podciągają... też to widzicie? Jakby zaraz runać miało?!
malse pisze:[quotedzisiaj="Mariusz k"]Właśnie się zastanawiam, czy to już czas na Ski, czy jeszcze trochę podjadą.Maksimus pisze:Dziwnie Dow Jones i DAX podciągają... też to widzicie? Jakby zaraz runać miało?!
ciekawe czy masz rację, ale zakładam, że tak - Apple nadal nie wybił szczytu i zostały mu 2 dni na pokazanie co zrobi ze świeczką miesięcznąNowy123 pisze:ciekwe ilu sie nabierze na ta podbitke w USa
ja mam nad prawym ramieniem... wygladalo to przez moment jakby chcieli strzelic w kosmos ale teraz jak sie spojrzy na ujka i np eurnzd to wcale nie musza na ejku tego zanegowac... edek tez ma 200 pipsow w dol jeszcze do dolnej bandy flagi z dziennego i 150 pipsow do zniesienia 76.4% ostatnich wzrostow i pivota miesiecznego bo 61% peklo...dobryfxplayer pisze:zaba jestes??
https://www.mql5.com/en/charts/3501299/ ... al-markets
szkoda troche tego eja ze tak bym powiedzial czolga sie up. nad ostatnim szczytem mam sl. jest jeszcze szansa ze wybije z tej potencjalnej, bardzo stromej flagi....