a co ci miałem dać jak para jest w boczniaku nie nadającym się do trajduNowy500 pisze:cugan pisze:Nowy500 pisze:cugan masz cos dla uj?
zaszalales, u mnie to na spam wchodzi na szczescie w email z fxpro
DayTrading: Środa 27.03.2013
Re: DayTrading: Środa 27.03.2013
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Na e/u z shortem bym zostawił bo uwazam ze moze poleciec nizej, natomiast co do kabla to kto Ci powiedział żebyś wchodziła w shorta? Totalnie bez sensu, moze być ciężko, przetrzymaj troche i popatrz co sie dzieje, ale w cuda bym tu nie wierzyl. Ale to są tylko moje opinie, i nie bierz ich jako wyrocznie, i oczywiscie nie nalezy sie nimi sugerowac, bo wszystko jest nieobliczalne, zwlaszcza kabel. Co do ruchów to wyspij sie i rano sie obudz i popatrz co sie stalo, bo raczej w nocy sie zbytnio nic nie dzieje.mechia pisze:short na obupsxor pisze:Jesteś na longu czy na shorcie na kablu ?mechia pisze:nie mam sl wcale teraz na e/u - 4 pipsy, na kablu -23 pipsy i nie wiem co robić czy to już zamknąć i iść spać czy warto poczekać jeszcze troche
Na e/u z shortem bym zostawił bo uwazam ze moze poleciec nizej, natomiast co do kabla to kto Ci powiedział żebyś wchodziła w shorta? Totalnie bez sensu, moze być ciężko, przetrzymaj troche i popatrz co sie dzieje, ale w cuda bym tu nie wierzyl. Ale to są tylko moje opinie, i nie bierz ich jako wyrocznie, i oczywiscie nie nalezy sie nimi sugerowac, bo wszystko jest nieobliczalne, zwlaszcza kabel. Co do ruchów to wyspij sie i rano sie obudz i popatrz co sie stalo, bo raczej w nocy sie zbytnio nic nie dzieje.[/quote]
było na forum właśnie short z tp na 1,508 chyba, poza tym korzystam trochę z tego http://foresignal.com/pt/
było na forum właśnie short z tp na 1,508 chyba, poza tym korzystam trochę z tego http://foresignal.com/pt/
było na forum właśnie short z tp na 1,508 chyba, poza tym korzystam trochę z tego http://foresignal.com/pt/[/quote]mechia pisze:Na e/u z shortem bym zostawił bo uwazam ze moze poleciec nizej, natomiast co do kabla to kto Ci powiedział żebyś wchodziła w shorta? Totalnie bez sensu, moze być ciężko, przetrzymaj troche i popatrz co sie dzieje, ale w cuda bym tu nie wierzyl. Ale to są tylko moje opinie, i nie bierz ich jako wyrocznie, i oczywiscie nie nalezy sie nimi sugerowac, bo wszystko jest nieobliczalne, zwlaszcza kabel. Co do ruchów to wyspij sie i rano sie obudz i popatrz co sie stalo, bo raczej w nocy sie zbytnio nic nie dzieje.
----------------------------------------
edek short ale jest dosc plasko wiec ciasny sl sie należy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
No nie wiem, ja właśnie widzę rzeczy dokładnie odwrotnie - edek L, kabel S.
Ale ja się często mylę.
Ale ja się często mylę.

dzięki bardzo za odpowiedzi trochę poczekam i zobaczymy, na razie obie trochę spadły
a mówią, że w nocy się nic nie dzieje 

KŁOPOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może za parę godzin ich nie będzie ale nie można ich lekceważyć
za chwil kilka reszta
za chwil kilka reszta
czyli spadnie czy się podniesie?Bemowo pisze:KŁOPOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za chwil kilka reszta
Bemowo pisze:KŁOPOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za chwil kilka reszta
hehe, kto wie, kto wie.
Ja edka nie tykam, wstawialem screena na ktorejs tam stronie ze na eurchf po 1.2170 byla dobra opcja do wejscia i jak dla mnie UP ale co do edwarda to widze 1.2680 bo korelacji tutaj za wielkiej raczej nie ma.
pozdro