DayTrading: Środa 27.02.2019
Re: DayTrading: Środa 27.02.2019

A jak dodamy do tego czas?
-- Dodano: 27 lut 2019, 12:34 --
Codziennie jest tak samo albo bardzo podobnie ... O określonych godzinach dzieją się takie same lub podobne ruchy ... Ktoś napisze, że wariactwo ale nawet da się zaobserwować kiedy Traderzy idą na lunch ...
-- Dodano: 27 lut 2019, 12:37 --
Jeżeli ktoś inwestuje DT, to o godzinie 8:00 badając tylko czas będzie w stanie przytulić około 20 pips. Tylko czas ...
fakt faktem, ze gram dtFatCows pisze:A jak dodamy do tego czas?
Codziennie jest tak samo albo bardzo podobnie ... O określonych godzinach dzieją się takie same lub podobne ruchy ... Ktoś napisze, że wariactwo ale nawet da się zaobserwować kiedy Traderzy idą na lunch ...
Jeżeli ktoś inwestuje DT, to o godzinie 8:00 badając tylko czas będzie w stanie przytulić około 20 pips. Tylko czas ...
ale w tym przypadku zagrałem na dotarcie ceny do górnej linii BB z d1 . o tym pisałem tez wczoraj. ( moze brakuje tam jakiegoś pipsa , ale jak zwykle korci ) w punkt raczej się nie złapie . łapę z ręki , nigdy nie ustawiam oczekującej. otwarte dwie pozycje. a jeszcze minimum dwie do otwarcia w zapasie.
widzieliście cień na tym indeksie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
szuler pisze:a jakby tam szukał gdzie brałem, mamy jakieś linie, podwójny szczyt, bb z h1FatCows pisze:A jak dodamy do tego czas?
fakt faktem, ze gram dt
ale w tym przypadku zagrałem na dotarcie ceny do górnej linii BB z d1 . o tym pisałem tez wczoraj. ( moze brakuje tam jakiegoś pipsa , ale jak zwykle korci ) w punkt raczej się nie złapie . łapę z ręki , nigdy nie ustawiam oczekującej. otwarte dwie pozycje. a jeszcze minimum dwie do otwarcia w zapasie.
https://iv.pl/images/65229782012231102870.png
ujka zgasilem teraz wystarczy
reszta normalnie ski edek
lki dolce brr szarpia ciut
-- Dodano: 27 lut 2019, 13:04 --
za bardzo nie wiem jaki przy tak pogietym rynku widzisz w tym sens
jeszcze bym pojal jakby tak zszedl nizej 110 to moze bylby a tak na dzis to on dalej wg mnie wzrostowo
tak aprop tych twoich trzymanekpr7emo pisze:zastanawiam się czy trzymać dwa tygodnie czy dwa miesiąceXAB pisze:lka na ujku 110.363eSke

jeszcze bym pojal jakby tak zszedl nizej 110 to moze bylby a tak na dzis to on dalej wg mnie wzrostowo
Ostatnio zmieniony 27 lut 2019, 13:08 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ale wykolegowali miśków na ujocie 
-- Dodano: śr 27-02-2019, 13:06 --
-- Dodano: śr 27-02-2019, 13:08 --
mam przeczucie że giełdy wywali up na 3-4%

-- Dodano: śr 27-02-2019, 13:06 --
na fali spadkowej jest chyba w 70% większa zwała niż podczas wzrostów, dlatego trzeba czekać na pełny ruchXAB pisze:https://iv.pl/images/65229782012231102870.png
tak aprop tych twoich trzymanekpr7emo pisze:zastanawiam się czy trzymać dwa tygodnie czy dwa miesiąceXAB pisze:lka na ujku 110.363eSke
-- Dodano: śr 27-02-2019, 13:08 --
mam przeczucie że giełdy wywali up na 3-4%
ty zamiast gielda pomysl jak bedzie z dolarem
tez masz takie przeczucie ze spadnie mocno
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
nie spadnie tylko wzrośnieXAB pisze:ty zamiast gielda pomysl jak bedzie z dolarem
popatrz na indeks jena
słaby bitkoin
ropa od surowców spółki paliwowe
i na pewno korba marketingowa pozytywnej interpretacji wykorzysta Hanoi
to jak dolar rosnie to ujek co spada ??////bo masz ochote trzymac s
to jakas chinska ta twoja koncepcja albo ja nie rozumiem to moze jak z grallem rysia
to jakas chinska ta twoja koncepcja albo ja nie rozumiem to moze jak z grallem rysia