DayTrading: Środa 26.07.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 26.07.2017
Kurna, czy to jest naprawdę takie trudne???
Oraz tak, patrzałem i na W1, i na D1, i na H4, i na H1.
-- Dodano: 26 lip 2017, 14:44 --
Świeżak, ty się zachowujesz, jak dziecko w piaskownicy, które nie rozumie, że rzeczywistości nie przeskoczy.
Jak ktoś, kto chce jechać pod prąd na zatłoczonej autostradzie, no bo jeżeli da się jechać w jednym kierunku,
to musi być sposób, żeby jechać w przeciwnym kierunku...
Tak, takie trady dziś zrobiłem.Oraz tak, patrzałem i na W1, i na D1, i na H4, i na H1.
-- Dodano: 26 lip 2017, 14:44 --
Świeżak, ty się zachowujesz, jak dziecko w piaskownicy, które nie rozumie, że rzeczywistości nie przeskoczy.
Jak ktoś, kto chce jechać pod prąd na zatłoczonej autostradzie, no bo jeżeli da się jechać w jednym kierunku,
to musi być sposób, żeby jechać w przeciwnym kierunku...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 26 lip 2017, 14:51 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
no ładniefx-technik pisze:Kurna, czy to jest naprawdę takie trudne???Tak, takie trady dziś zrobiłem.
Oraz tak, patrzałem i na W1, i na D1, i na H4, i na H1.

tylko dlaczego tego pierwszego nie zamknąłeś wcześniej z ręki?
Czy ja dobrze patrzę na tą choinkę że widzę tam SL 3x większy od TPŚwieżak44 pisze: Na razie zapowiada się podobna gra, co opisywałem wczoraj, tylko na większych interwałach, czyli fałszywe wybiecie w jedną, fałszywe w drugą, głębokie korekty. Widocznie komuś sie spodobało i jaa na większa skalę..

Planuj Trejd, Trejduj Plan
Ty się przejmujesz anonimowymi opiniami na forum? : ) ... stary, daj spokój... mogą Ci naskoczyć : )Tomasz196407 pisze:Nie wiem czy na ogólnym to dać, bo po wczorajszych postach to tu raczej nikt nie oczekuje normalnego postowania i komentowaniu tylko idealnosci i podawaniu kazdemu na tacy wejsc,pedro pisze:goń : ) lubię się ścigać, chociaż większą frajdę dają mi długie dystanse, powyżej 50 kmTomasz196407 pisze:
trzeba na biegi wyruszyc za Pedro
moze go dogonie
jaki masz Tomasz pogląd na złoto? ... : ) niestety tylko ze stooq'a ... kusząc pin na h4 : )
a jak nie wyjdzie to biczowania sie na ogolnym dostepnym sposobie
ale spróbuje, najwyzej nagram wideo jak sie biczuje za zła analize
----------------------------------------------------------------------------------------
Wykres tygodniowy
Okres od dołka 12.2016 do obecnego
widoczna dywergencja która trwa juz długo i co rusz nie pozwala na wybicie 1300 oraz podwójny szczyt
może sugerować spadki do okolic conajmniej dołków ostatnich
Jednak cały czas jesteśmy nad średnią sma100 na dole oraz BMB,
więc upatruje ruchu w kierunku 1300 na wybicie nawet tego poziomu po obecnej korekcie z typowymi poziomami fibo,
co można dopasowac wg swojej strategii na wejscie w pozycje buy
profesjonalna analiza, gratulacje!!
dzięki!!

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- fx-technik
- Fanatyk
Bo dałem BE+ i miało iść do przodu - takie było moje życzenie.eliroPL pisze:no ładniefx-technik pisze:Kurna, czy to jest naprawdę takie trudne???Tak, takie trady dziś zrobiłem.
Oraz tak, patrzałem i na W1, i na D1, i na H4, i na H1.![]()
tylko dlaczego tego pierwszego nie zamknąłeś wcześniej z ręki?

aha , no ale drugi wszedł jak dzik w burakifx-technik pisze:Bo dałem BE+ i miało iść do przodu - takie było moje życzenie.eliroPL pisze:no ładniefx-technik pisze:Kurna, czy to jest naprawdę takie trudne???Tak, takie trady dziś zrobiłem.
Oraz tak, patrzałem i na W1, i na D1, i na H4, i na H1.![]()
tylko dlaczego tego pierwszego nie zamknąłeś wcześniej z ręki?![]()

-- Dodano: 26 lip 2017, 14:07 --
mnie korci teraz s na eu 16500
Złoto lubi 61% fibo...Tomasz196407 pisze:Nie wiem czy na ogólnym to dać, bo po wczorajszych postach to tu raczej nikt nie oczekuje normalnego postowania i komentowaniu tylko idealnosci i podawaniu kazdemu na tacy wejsc,pedro pisze:goń : ) lubię się ścigać, chociaż większą frajdę dają mi długie dystanse, powyżej 50 kmTomasz196407 pisze:
trzeba na biegi wyruszyc za Pedro
moze go dogonie
jaki masz Tomasz pogląd na złoto? ... : ) niestety tylko ze stooq'a ... kusząc pin na h4 : )
a jak nie wyjdzie to biczowania sie na ogolnym dostepnym sposobie
ale spróbuje, najwyzej nagram wideo jak sie biczuje za zła analize
----------------------------------------------------------------------------------------
Wykres tygodniowy
Okres od dołka 12.2016 do obecnego
widoczna dywergencja która trwa juz długo i co rusz nie pozwala na wybicie 1300 oraz podwójny szczyt
może sugerować spadki do okolic conajmniej dołków ostatnich
Jednak cały czas jesteśmy nad średnią sma100 na dole oraz BMB,
więc upatruje ruchu w kierunku 1300 na wybicie nawet tego poziomu po obecnej korekcie z typowymi poziomami fibo,
co można dopasowac wg swojej strategii na wejscie w pozycje buy
Dzienny
IMO jest to struktura 5-3-5
i prp jestesmy w ostatniej tej częsci
H4
IMO wyrysował sie kanał ze strukturą impulsową 1234- oczekuje 5 i korekty 38.2 całość jako korekta 535
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Ja tego nie ruszam.eliroPL pisze: mnie korci teraz s na eu 16500
No, ale i tak mnie tam dopadli..Peter_FX pisze:Czy ja dobrze patrzę na tą choinkę że widzę tam SL 3x większy od TPŚwieżak44 pisze: Na razie zapowiada się podobna gra, co opisywałem wczoraj, tylko na większych interwałach, czyli fałszywe wybiecie w jedną, fałszywe w drugą, głębokie korekty. Widocznie komuś sie spodobało i jaa na większa skalę..

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dzisiaj już trzeci raz odbiłofx-technik pisze:Ja tego nie ruszam.eliroPL pisze: mnie korci teraz s na eu 16500