DayTrading: Środa 26.03.2014
Re: DayTrading: Środa 26.03.2014
Na edku H1 wyglada że atakujemy górną bandę obowiązującego kanału.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
yeahmen, mi bardzoej wychodzi 1,385 niż 1,391
-- Dodano: śr 26-03-2014, 10:13 --
dzień jak co dzień, azja gra, po 8 azja kasuje zyski, po 9 londek wybija ich SL i około 10 londek obierze kierunek
-- Dodano: śr 26-03-2014, 10:13 --
dzień jak co dzień, azja gra, po 8 azja kasuje zyski, po 9 londek wybija ich SL i około 10 londek obierze kierunek
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Kabel MA200 na 1 h i odbitka
tak ci sie tylko wydaję , ona poprostu siedzi w eS i nie zakłada że może być L ja siedzę w L ale wiem że spadek do pewnego poziomu najpierw zachwieje moim scenariuszem a nieco głębszy go przekreśli i się z tym liczę poprostu wiem że jeszcze póki co krótkoterminowi przewaga jest po stronie niedzwiedzi i nie przekreślam spadków nawet do 1.35cajto pisze:Trąci to taką chłopską filozofią z pseudo głębią.lukpiasek pisze:jak to mówią : "widzisz drzewa , nie widzisz lasu"pkubiu pisze:bład drugie rgr to 1,3850a na fx nie ma nie realnych scenariuszy
Co w takim razie grasz, fantasmagorie?

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

No szczerze mówiac to nie zagram tego pomysłu na 1,39 bo wyglada niepewnie - aczkolwiek tam tez wychodzi fibo .088BOCZEK pisze:yeahmen, mi bardzoej wychodzi 1,385 niż 1,391
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- harymilloki
- Maniak
A mi najbardziej pasuje 1,39500 i tego się trzymam:)
i mam nadzieję że szybko to załatwią bo już się nie mogę S doczekać
i mam nadzieję że szybko to załatwią bo już się nie mogę S doczekać

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
warto mieć ze dwie pozycje jedna ze stałym tp a druga z przesuwanym bo nie wiemy jak bedzie sie działo powyżej 1.4 a można sie załapać na fajny trend ja w moich pozycjach jednego edka mam zamiar przesuwać sl w zysku jak rynek pozwoliyeahman pisze:Na edku H1 wyglada że atakujemy górną bandę obowiązującego kanału.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Jest jeszcze opcja taka że obecna konsola spadkowa jest flaga wczorajszego wybicia, to dałoby rezultat na 1,3890 i z tego miejsca mozliwość dalszych ataków 1,3960
Ostatnio zmieniony 26 mar 2014, 09:21 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
to fajnie wygladą, bo jak posatwic sobie fibo, to by wychodziło ze relany cel z tego poziomu, o ile sie odbiję to jest gdzieś na 1,42 , tyle mi mówi technika, ale jakoś wierzyc mi sie w to nie chce 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
No mnie też sie jakoś w to nie do koncachce wierzyć (może dlatego że dawno nie widzialem 1,42) ale u mnie technicznie na dłuższy termin to tak samo wyglada. A nawet jakies 1,44BOCZEK pisze:to fajnie wygladą, bo jak posatwic sobie fibo, to by wychodziło ze relany cel z tego poziomu, o ile sie odbiję to jest gdzieś na 1,42 , tyle mi mówi technika, ale jakoś wierzyc mi sie w to nie chce