Na WSZYSTKICH wysokich interwałach (H4, D1, W1, MN) nie ma potwierdzenia spadków i są prowzrostowe.
To tylko taka dygresja odnośnie sytuacji na rynku

A wiadomo czy FED nie wyleasingował naszego (i nie tylko bo niemieckiego i innych) złota? Ktoś tam robił kiedyś audyt?Ciapul pisze:krinvest pisze:Gdyby złoto nie było fundamentem tego świata to 8 tyś zalegających ton złotach w banku USA już dawno by poszło w rynek , ale bezpieczniej jest zrobić Qe i dać ludziom wiecej gówna niz marnować złoto![]()
![]()
![]()
![]()
zgłaszam do tytułu hasło tygodnia
Akurat nie zgodzę się co do wojny, bo za coś te ziemniaki trzeba kupić, co nie?Alcar pisze:Widzę, że odbywały się tu nocne lekcje ekonomii (:
Pamiętajcie jedno, że złoto w ekstremalnych sytuacjach też traci swoją wartość. Na terenie objętym wojną i głodem jest ono mniej warte niż ziemniaki, a na pustyni mniej niż woda.
Kwestia subiektywnej oceny. Potrzeby.
lukpiasek pisze:o kurde widzę że wczoraj na edku ktoś chciał po moje stopy się wybraćnie ładnie , ale dobrze że edzio wróicił ponad 1.38 byki nadal w grze ;p
a na złocie dołożyłem 3 shorta dwa poprzednie przestawione sl na zysk z 3 może też się uda
ten się śmieje kto się śmieje ostatnipkubiu pisze:lukpiasek pisze:o kurde widzę że wczoraj na edku ktoś chciał po moje stopy się wybraćnie ładnie , ale dobrze że edzio wróicił ponad 1.38 byki nadal w grze ;p
a na złocie dołożyłem 3 shorta dwa poprzednie przestawione sl na zysk z 3 może też się uda
oj edek był sprzedawany przez putina zreszta sama zahedzowalam cos pieknego przychodzi godz 18.00 wrzucasz L i po paru min masz figure!! czulam sie jakbym stracila . .......ummmmbo to robilam pierwszy raz tyle emocji a co lepsze dzis znow beda to chcieli powturzyc pamietacie godz 18.00 zejdziemy do 13750i szczal w gore ale górki coraz nizsze
-- Dodano: 26 mar 2014, 08:25 --
własnie górki coraz niższe edek na H4 robii ewidentnie 2 grg prawie ramie bedzie sie tworzyc na wysokosci 1,3890!
wiec nie dajcie sie bałąmucic że mamy 2 dno to pdpucha dwulicowych goldmanów
wykresik zaraz dorzucę bo mi to kiepsko jeszcze idzie
"szczanie" w górę nie jest dobrą opcją... chyba że ktoś jest zwolennikiem pisspkubiu pisze:...i szczal w gore ale górki coraz nizsze