DayTrading: Środa 26.02.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 lut 2014, 00:00

Wzrost
14
48%
Bez zmian
1
3%
Spadek
14
48%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
<°)))))><
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 26.02.2014

Nieprzeczytany post autor: <°)))))>< »

BOCZEK pisze:jak tam fixing, coś podpowiada?
dziś nie ma fixingu
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI :!:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

niemiaszek pisze:
highend pisze: w sumie ja planuję mieć darmowy prąd (panele fotowoltaiczne), bo skoro już autem na prąd śmigam to czemu by nie całkiem za darmo :564:
moge dac namiary na tanie panale :)

MIMI
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MIMI »

Kazimierz S pisze:
MIMI pisze:Proszę państwo, czas na USDPLN. będzie 3.35 czy 2.86?
Możemy budować to:
Za dużo budujesz, chyba,że sądzisz : 1PLN= 1EUR to czekaj.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Nowy123 pisze:
niemiaszek pisze:
highend pisze: w sumie ja planuję mieć darmowy prąd (panele fotowoltaiczne), bo skoro już autem na prąd śmigam to czemu by nie całkiem za darmo :564:
p....anale ;) nie powiem że nie lubię takich akcji ;) ale jeśli chodziło o panele to chętnie :)
a tak btw. gram od paru dni z doskoku i coś tam groszowego wpada - nie ma czasu na skupienie się na ekg...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

Nowy123 pisze:
niemiaszek pisze:
to napisz do niego na PW... :p
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

niemiaszek pisze:
Equity: Tesla Motors Thestreet.com speculates the stock could move towards $1000/shr over the coming years as it should be valued closer to tech than automobiles
i pomyśleć, że przepierdzieliłem rajd Tesli (14.01.2014) z $138 na $170 w jeden dzień ;) ale w sumie wczoraj i dzisiaj akcje się powtarzają.
a co do perspektyw i ceny akcji to jak wprowadzą Model X w 2015 roku to akcje będą latały po $1000 już za rok, a nie "coming years". Jeszcze miesiąc temu były po $140.
Jestem wielkim fanem aut na prąd i żaden, ale to żaden argument tzw. "przeciwników" mnie nie przekonuje i na każdy jeden jestem w stanie odbić piłeczkę. Widać ludzie którzy brali shorty na Teslę teraz mają w tych shortach nasrane :d :d :d
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
MGrzech
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MGrzech »

od kidy L na XAUUSD ?
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

MGrzech pisze:od kidy L na XAUUSD ?
od 1322

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

highend pisze:....na każdy jeden jestem w stanie odbić piłeczkę.
2.5 litra, 6 cylindrów w rzędzie, 190KM, silnik zaczyna życ przy 4tysiącach obrotów, wtedy zaczyna się zabawa, napęd na tył. Odbij to. Tylko nie pisz ze masz spalanie na poziomie 4 litrów... Bo do tego moge sobie kupić cos z silnikiem do 1litra, a auto bedzie bardziej eko niż twoja lektryczne
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

highend pisze: Jestem wielkim fanem aut na prąd i żaden, ale to żaden argument tzw. "przeciwników" mnie nie przekonuje i na każdy jeden jestem w stanie odbić piłeczkę. Widać ludzie którzy brali shorty na Teslę teraz mają w tych shortach nasrane :d :d :d
Moja żona jeździ prądem , jedyny minus to ubezpieczenie tego cholerstwa :D masz ta aplikacje ktora udaje w głosnikach samochodu dzwieki różnych marek silników spalinowych ? :D genialna sprawa :D
BOCZEK pisze:
highend pisze:....na każdy jeden jestem w stanie odbić piłeczkę.
2.5 litra, 6 cylindrów w rzędzie, 190KM, silnik zaczyna życ przy 4tysiącach obrotów, wtedy zaczyna się zabawa, napęd na tył. Odbij to. Tylko nie pisz ze masz spalanie na poziomie 4 litrów... Bo do tego moge sobie kupić cos z silnikiem do 1litra, a auto bedzie bardziej eko niż twoja lektryczne
Pachnie BMW :D Lubie marke :564: silniki spalinowe to spalinowe , ja bym samochodow elektrycznych ze spalinowymi nie porównywał bo każdy z nich ma swoje argumenty nie do przebicia :D do tego nie wiadomo jaki silnik by mógł być nigdy nawet nie liznie charakterystyki silnika jaką ma elektryczny :D ta sama moc elektrycznego i ta sama moc spalinowego , te same skrzynie biegów i spalinowy zero szans :D Ale spalinowe wydają z siebie dzwięki , a w elektrycznych tylko z radia :D

Zablokowany