DayTrading: Środa 25.09.2013
Re: DayTrading: Środa 25.09.2013
Kusus dziękuję i obyś miał rację 

Jeżeli nie przebije 1,3450-55 to można zaryzykować L i ewentualną flagę na większych tf ~zeuss pisze:odbicie w jakim miejscu ??Kusus pisze:Odbicie i jazda na polnoc - 1.356 minimumbfox pisze:Witam a jakie przewidywania dla edka ?
steven69 pisze:To kiwi odbije wg was, czy ciąc strate ??
mysle o L i jakiejs korekcie czekamna jakis sygnal patrzac na KAngura a tam dalej go oslabiaja
wiec poczkema na Kiwi jeszcze na jakis DIP zjazd przy tych dywerach na 1 h i zobaczymy czy cos z tego bedzie czy popuszcza jeszcze Kiwi na nastepne wspracie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Patrzac na ostatnie h4 mam nadzieje ze juz sie odbilismy a jak nie to moga zrobic jeszcze retest 1.345-1.344 i dopiero polnoczeuss pisze:odbicie w jakim miejscu ??Kusus pisze:Odbicie i jazda na polnoc - 1.356 minimumbfox pisze:Witam a jakie przewidywania dla edka ?
1,3440bfox pisze:Witam a jakie przewidywania dla edka ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul nie bardzo podoba mi się twoja wersja 

Sorry... jednak nie jest to konkurs pięknościbfox pisze:Ciapul nie bardzo podoba mi się twoja wersja

zwróć również uwagę że poniżej tego poziomu będzie jeszcze gorzej...
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2013, 09:20 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
EURJPY
No niestety wsparcie nie wytrzymało i nici ze wzrostów w najbliższej przyszłości, a przynajmniej nie tak dynamicznych jakich oczekiwałem.
EURUSD i GBPUSD
Tutaj bez zmian, nadal nad wsparciami, bardzo mała zmienność. Trzeba czekać na jakiś impuls, może dziś o 14:30?
No niestety wsparcie nie wytrzymało i nici ze wzrostów w najbliższej przyszłości, a przynajmniej nie tak dynamicznych jakich oczekiwałem.
EURUSD i GBPUSD
Tutaj bez zmian, nadal nad wsparciami, bardzo mała zmienność. Trzeba czekać na jakiś impuls, może dziś o 14:30?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
i uważam, że to dopiero początek...Nowy123 pisze:patrzac na KAngura a tam dalej go oslabiaja
-- Dodano: śr 25-09-2013, 8:28 --
mimo wszystko, więcej czynników przemawia za osłabieniem euro niż dolara...raposo pisze:EURUSD i GBPUSD Tutaj bez zmian
Też mnie to martwi ale wsparcie to wsparcie i shorta NAD nim osobiście nie zagram
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu