Full short depobanan_czikita pisze:To co? Dzis zmieniamy instrument i na kiwi S z trendem oczywiscie
DayTrading: Środa 25.05.2016
Re: DayTrading: Środa 25.05.2016
The only way is up
fx-technik pisze:-- Dodano: 25 maja 2016, 11:26 --banan_czikita pisze:To co? Dzis zmieniamy instrument i na kiwi S z trendem oczywiscie
Jak na ten moment, to cienko tego Kiwi widzę.
Zagrałem to dla Ciebie, banan_czikita i pod twój sygnał.
Jak już zaliczę SL, to ci pokażę co należało tu dziś grać.
Też się przyznam, zagrałem to i mi wycieło już Sl usd/nzd(szczerze to,to mi smierdziało noo aleee zagrałem z trendem..ale czy tam trend sie nie odwócił własnie bo jak patrze to tak jakbyśmy startowali z pasa startowego....mi SL wycieło małą strata już odroiona(odrobiona na spadkach gbp/jpy po pinbarze na samym szczycie), chciałem to sprawdzic dzisiaj nie wyszło...ale wczoraj z daxem szacun:)
-- Dodano: 25 maja 2016, 10:37 --
Teraz się musze na coś przyczaić..ale jakiś marazm dzisiaj w porównaniu do wczorajszego dnia...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
wziąłem aud/nzd L....taki piny na dole świadczą o podbieraniu...patrząc na wykres czas rosnąć..ale jest mozliwy spadek nawet do 1.05500..
-
banan_czikita
- Gaduła

Sl 6810, tp 6650 jak komus wycielo sl to znaczy ze nie wie co to LL, LH i gdzie postawic sl. Ostatni raz daje taka podpowiedz. Nie wiesz jak zagrac to nie wchodz bo wejscie masz miec wg wlasnej strategii, a nie leciec za kims jak przedszkolak.
- fx-technik
- Fanatyk

Pierwsza podstawowa kwestia, to że na Kiwi nie ma obecnie żadnego trendu.
Cena chodzi w konsoli bocznej i jeżeli coś tam grać DT, to lokalne trendy i wybicia z konsoli swingowych.
-- Dodano: 25 maja 2016, 11:47 --
A to było takie proste!
L od LT wzrostowej. Nie lecę za nikim.
Zrobiłem to, żeby coś tobie i wszystkim pokazać.
I pokazać, że twoje drwiny to po prostu twoja niedojrzałość.
Cena chodzi w konsoli bocznej i jeżeli coś tam grać DT, to lokalne trendy i wybicia z konsoli swingowych.
-- Dodano: 25 maja 2016, 11:47 --
Jak na razie, to ty wyleszczyłeś swierzaków!banan_czikita pisze:Sl 6810, tp 6650 jak komus wycielo sl to znaczy ze nie wie co to LL, LH i gdzie postawic sl. Ostatni raz daje taka podpowiedz. Nie wiesz jak zagrac to nie wchodz bo wejscie masz miec wg wlasnej strategii, a nie leciec za kims jak przedszkolak.
A to było takie proste!
L od LT wzrostowej. Nie lecę za nikim.
Zrobiłem to, żeby coś tobie i wszystkim pokazać.
I pokazać, że twoje drwiny to po prostu twoja niedojrzałość.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2016, 11:52 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
DAX Wariat ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
banan_czikita pisze:Sl 6810, tp 6650 jak komus wycielo sl to znaczy ze nie wie co to LL, LH i gdzie postawic sl. Ostatni raz daje taka podpowiedz. Nie wiesz jak zagrac to nie wchodz bo wejscie masz miec wg wlasnej strategii, a nie leciec za kims jak przedszkolak.
co się tak buzujesz...spokojnie bo zawału dostaniesz...ponawiam S w takim razie:)uspokoj sie szkoda zdrowia:)
Jak wystrzelą z ropą w kierunku 54, to na DAX-ie i SP500 będą próbowali przetestować szczyty. Wytną wszytkie S-ki Sorosa w pień... 
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Jak wystrzelą z ropą w kierunku 54, to na DAX-ie i SP500 będą próbowali przetestować szczyty. Wytną wszytkie S-ki Sorosa w pień...
Soros w Skach???