15pipsow mi brakło żeby być 10k do przodu na euraud...
http://imageshack.us/photo/my-images/196/cuj.png/
po co Tobie ten guru? Twoje sygnały są złe?wirtp pisze:moze ktos wie, co guru at z xcm.com mowi o edku o 16.00 w sygnalach transakcyjnych, czy wystarczy zrobic zdjecie dowodu przez kamere laptopa i bede mial dostep do sygnalow ?
jak doslesz skany doumentów i zatwierdzą to bedziesz moglMark pisze:nie moge handlować z bonusem xe o co komon?
dzięki myślałem że dopiero przy wypłaciekk.dreamer pisze:jak doslesz skany doumentów i zatwierdzą to bedziesz moglMark pisze:nie moge handlować z bonusem xe o co komon?
miałem ten sam problem, dokumentów jeszcze nie przesłałem, wszystko chodzi elegancko.Mark pisze:nie moge handlować z bonusem xe o co komon?
a to też, ja akurat dokumenty wysłalam, więc myślałam że tylko dlatego wczesniej miałam problem. Wazne, że sprawa się wyjaśniłaBemowo1 pisze:miałem ten sam problem, dokumentów jeszcze nie przesłałem, wszystko chodzi elegancko.Mark pisze:nie moge handlować z bonusem xe o co komon?
otworzyłeś wykres eur usd - powinienieś otworzyć wykres eur usd micro
heBemowo1 pisze:miałem ten sam problem, dokumentów jeszcze nie przesłałem, wszystko chodzi elegancko.Mark pisze:nie moge handlować z bonusem xe o co komon?
otworzyłeś wykres eur usd - powinienieś otworzyć wykres eur usd micro