DayTrading: Środa 23.01.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 23.01.2013
o wykresach zapomnij misiek musiałbyś mi zapłacić za lekcje:-) rostowski zapłacił za Ciebie naszymi pieniędzmi więc wróć do szkoły publicznej:-)
windsurfing na falach trendu
- roberttheus
- Maniak
a może dobry moment by kupić akcje appla spółka publikuje wyniki i można dostrzec zatrzymanie na średniej i sygnał kupna załącznik
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tesh bym brał, w Szkole mówili że zdrowe
ps. popraw podpis rysunkuAn apple a day keeps the doctor away
szczegolnie zeobdstawiaja gorsze od prognozaroberttheus pisze:a może dobry moment by kupić akcje appla spółka publikuje wyniki i można dostrzec zatrzymanie na średniej i sygnał kupna załącznik

raczej czekac na CHINskie dane i edka jaki kangura

- roberttheus
- Maniak
hehe no tak fundamentalnie spółka jest w czarnej dup...ie przez drogie dostawy części z których klepią te swoje ipady ale technicznie wygląda ciekawie piękny równy poziom 500 obronił się zwykle prognozy sa ciula warte więc ja bym zaryzykował ale to bardziej pod dewidende i spekulujac 
-- Dodano: śr 23-01-2013, 22:05 --
od 6 rano sprzedaję jpy i same przyjemności mam z tym związane narazie

-- Dodano: śr 23-01-2013, 22:05 --
od 6 rano sprzedaję jpy i same przyjemności mam z tym związane narazie
ja bym wziął, ostatnio coś mówili o nowych wyświetlaczach
nie tylko samsungiem człowiek żyje
apple są bardziej modne, mają jakiś taki charakter, wyznaczają trendy, to tak jak para walutowa - grasz co widzisz
nie tylko samsungiem człowiek żyje
apple są bardziej modne, mają jakiś taki charakter, wyznaczają trendy, to tak jak para walutowa - grasz co widzisz
- roberttheus
- Maniak
tak jabłka zawsze były mocno innowacyjne i trendy i to największy kapitał tej spółki osobiście lubię makintosza 
-- Dodano: śr 23-01-2013, 22:10 --
umarł śp S. Jobs była korekta ale to nie koniec tej firmy sądzę

-- Dodano: śr 23-01-2013, 22:10 --
umarł śp S. Jobs była korekta ale to nie koniec tej firmy sądzę
apple mają dużo kapitału w obligach amerykańskich, ciekawe czy gdy rentowności rosną to ma to jakieś odzwierciedlenie w kursach akcji, szczerze nigdy nie szukałem takiej informacjiroberttheus pisze:tak jabłka zawsze były mocno innowacyjne i trendy i to największy kapitał tej spółki osobiście lubię makintosza
jak u nas obligi potaniały to mocno zaangażowane PZU podobnie straciło, jakby korelacja, albo przypadkowe synchroniczne odbicie a zmiana ceny obligów była inicjatorem, tego nie wiem ;p