E/J odwrócony RGRNowy500 pisze:ciekaw jeste czy UJ podciagnie pod 88.92 przez noc.

E/J odwrócony RGRNowy500 pisze:ciekaw jeste czy UJ podciagnie pod 88.92 przez noc.
pol dnia 3 ptk robi gdzie tu dunamika jak taka nagonkaroberttheus pisze:na sp bedzie ostry zjazd w dol na 1500-1550 tylko wolno idziemy w góre bo inne rynki musza nadazyc i byc w korelacji na odpowiednich lvl
wesoły miś gram bez sl bo chce wyjsc tam gdzie wiem ze dojdziemy prędzej czy później kalkulujac koszt spredu
w 90% na tych, na ktorych spread nie przekracza 5 pipsówadk pisze:Na ilu parach hulasz?rafmax pisze:zgadza sie. ja przez pierwsze 3 lata uzywajac indykatorów to sie nabawiłem sporej ilosci siwych włosów (mimo ze jeszcze nie mam 30). od momentu kiedy wypierd...je wszystkie w pizd.. forex stał sie łatwiejszy i czytelniejszy. szkoda tylko ze tak pozno... teraz liczy sie tylko PA + S@R + LT + FIB
nadal kuleje w kwestii cierpliwosci i wyczekiwania na własciwy set up, ale pracuje nad tym
TGV pisze:E/J odwrócony RGR
tak NIKE jak bedize luka w gore to oslabia JPY tak obserwowj miedzy 24 a 1 00 nie raz lubia podbija juz po miedzy 23 a 24Nowy500 pisze:TGV pisze:E/J odwrócony RGR
moze w koncu wrocily czasy w miare klarownych sytuacji; na poczatek na jenachdzisiejsza sytuacja na uj to taka w ktorej powinienem wejsc ze swoja stara strategia. Dolozylem jeszcze dywergecje bo strategia przestala dzialac. Teraz jeszcze orgr na ejenie, powinno podejsc do gory, azjaci wczesniej jak Nowy123 pisal lubili oslabiac jena, o ile dobrze pamietam. Zobaczymy
Chłopie zobacz sobie na wykres sp500 i sam policz o ile wzrósł od wigilii 2012wesoly mis pisze:O co kaman?roberttheus pisze:to samo na gbp/jpy odwrócone rgr
-- Dodano: śr 23-01-2013, 21:08 --
sp500 nie tak źle wydatki na święta można było nadrobić po świętach i od 24.12 100 pkt do przodu jest:-)
Gdzie do przodu, dziś, jutro, jakie świeta, co piłeś?