musisz zdecydowanie wiecej linii naniesc na wykres bo jest za bardzo czytelnyVenomouss pisze:dolar index. coraz ciaśniej sie robi..
DayTrading: Środa 22.04.2015
Re: DayTrading: Środa 22.04.2015
kabel jesli wybija sie tona 5 tke nie lamana to moga jechac d o gornej bandy LT na D1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- klimokrates
- Pasjonat

Max cofka dla EU to 1,0751 H1
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
klimokrates pisze:Max cofka dla EU to 1,0751 H1
no tak zbliza sie godzina wejscia usa
-- Dodano: śr 22-04-2015, 12:58 --
Rafcyk żyjesz ? Chyba mamy falę C na Daxie. Która może zejść do okolic 11 tyś pkt. 
The only way is up
mrpioter pisze:musisz zdecydowanie wiecej linii naniesc na wykres bo jest za bardzo czytelnyVenomouss pisze:dolar index. coraz ciaśniej sie robi..
ważne że ja czaje gdzie może zawrócić . jak tam edek wczoraj brany z aptekarską dokładnością na s??? ja byłem wtedy w L na skalpie także sobie daruj
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2015, 13:03 przez Venomouss, łącznie zmieniany 1 raz.
Ktoś ma L na E J? Powoli tracę nadzieję, że to pójdzie do góry... 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
i schemata sie sprawdza i dzis
na EUR USD tylko w druga strone
Wedlug aptekarskiej dokladnosci pierwsze TP wczoraj dotknelo, wiec ja jestem zadowolony, bo poszlo tak jak chcialem.Venomouss pisze:mrpioter pisze:musisz zdecydowanie wiecej linii naniesc na wykres bo jest za bardzo czytelnyVenomouss pisze:dolar index. coraz ciaśniej sie robi..
ważne że ja czaje gdzie może zawrócić . jak tam edek wczoraj brany z aptekarską dokładnością na s??? ja byłem wtedy w L na skalpie także sobie daruj
Masz racje najwazniejsze ze wiesz co masz na wykresie nakreslone i tego sie trzymaj