pedro pisze:
żona mówi, że najpierw w góre, a później na dół...
dobry wskaźnik
ja jak świeci słońce gram długie
dziś niebo całkowicie zachmurzone - jedna opcja ssssssssssss

pedro pisze:
a jak pies podnosi prawą nogę do sikania to L po same kule... w przypadku lewej nogi, tylko krótkie... ; )jen-yy pisze:pedro pisze:
dobry wskaźnik
ja jak świeci słońce gram długie
dziś niebo całkowicie zachmurzone - jedna opcja ssssssssssss
Cfaniaczku wskaż miejsce, w którym pytałem o radęrexex pisze:dragon79 pisze:NZDUSD L sl 25 pipsów
Nie wiem czy to dobry pomysł, mleko nadal b. tanie więc NZD nie ma szans się podnosić, a wartość ich waluty wydaje sie być nadal przeszacowana. :
Za kilka minut zostanę zweryfikowany
Pytasz się na forum o radę , wszyscy ci odradzają a ty i tak robisz po swojemu . Chyba że robimy za antywskaźniki
zwracam honor , faktycznie to inny nik ( też na d ) nie musisz się od razu wkurzaćdragon79 pisze:Cfaniaczku wskaż miejsce, w którym pytałem o radęrexex pisze:dragon79 pisze:NZDUSD L sl 25 pipsów
Nie wiem czy to dobry pomysł, mleko nadal b. tanie więc NZD nie ma szans się podnosić, a wartość ich waluty wydaje sie być nadal przeszacowana. :
Pytasz się na forum o radę , wszyscy ci odradzają a ty i tak robisz po swojemu . Chyba że robimy za antywskaźniki
Ok przepraszam za cfaniaczkarexex pisze:zwracam honor , faktycznie to inny nik ( też na d ) nie musisz się od razu wkurzaćdragon79 pisze:Cfaniaczku wskaż miejsce, w którym pytałem o radęrexex pisze:dragon79 pisze:NZDUSD L sl 25 pipsów