Farciarz, czasem SL się zalicza, to nic takiego niezwykłego.
Jak na razie, jestem 800,- do przodu, dzisiaj.
DayTrading: Środa 20.07.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 20.07.2016
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
jasnefx-technik pisze:Farciarz, czasem SL się zalicza, to nic takiego niezwykłego.
Jak na razie, jestem 800,- do przodu, dzisiaj.

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fx-technik
- Fanatyk
Nie jeszcze raz, tylko cały czas.Farciarz pisze:jasnefx-technik pisze:Farciarz, czasem SL się zalicza, to nic takiego niezwykłego.
Jak na razie, jestem 800,- do przodu, dzisiaj.to co jeszcze raz S
Popłyniesz jeszcze dzisiaj.
-- Dodano: 20 lip 2016, 15:33 --
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
WTI dotarła do wsparcia
https://www.mql5.com/en/charts/5488734/ ... rokers-dom
Mam takie pytanie odnosnie edka, waszą opinie, w nocy edek zrobił nazwijmy to opór i teraz czy to ze tam ani pipsa nie wyszło ponad ten opór to nie jest dziwna sytuacja ?, mam na myśli że wystarczyło troszke podbić i sporo Lek by sie złapało ?.
Ależ ten kabel jest smutny jak piz....
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Pokaż ten opór na wykresiekolbi123 pisze:Mam takie pytanie odnosnie edka, waszą opinie, w nocy edek zrobił nazwijmy to opór i teraz czy to ze tam ani pipsa nie wyszło ponad ten opór to nie jest dziwna sytuacja ?, mam na myśli że wystarczyło troszke podbić i sporo Lek by sie złapało ?.
W okolicy godziny 00:00 najwyższa swieca na M15. Chodzi mi o ten maks ze go nie musło nawet a braklo ze 2 pipsyCblondyn pisze:Pokaż ten opór na wykresiekolbi123 pisze:Mam takie pytanie odnosnie edka, waszą opinie, w nocy edek zrobił nazwijmy to opór i teraz czy to ze tam ani pipsa nie wyszło ponad ten opór to nie jest dziwna sytuacja ?, mam na myśli że wystarczyło troszke podbić i sporo Lek by sie złapało ?.
Cblondyn pisze:WTI dotarła do wsparcia
Ja zapakowałem pod to L z wąskim SL . Dane o 16.30 może nawrócić API wczoraj z ujemnymi zapasami a się dziś potwierdzi będą mocno targać do góry
Opór to strefa kilku pips na M15. To nie apteka, że w punkt.kolbi123 pisze:W okolicy godziny 00:00 najwyższa swieca na M15. Chodzi mi o ten maks ze go nie musło nawet a braklo ze 2 pipsyCblondyn pisze:Pokaż ten opór na wykresiekolbi123 pisze:Mam takie pytanie odnosnie edka, waszą opinie, w nocy edek zrobił nazwijmy to opór i teraz czy to ze tam ani pipsa nie wyszło ponad ten opór to nie jest dziwna sytuacja ?, mam na myśli że wystarczyło troszke podbić i sporo Lek by sie złapało ?.