DayTrading: Środa 20.07.2016
Re: DayTrading: Środa 20.07.2016
@Cblondyn zgoda ale ejdnak stopy sa ustawiane pipsa dwa nad tego typu miejejscem.
Też mi się wydaje że L,a powiedz gdzie tego stopa małego dałeś?Rafal152 pisze:Cblondyn pisze:WTI dotarła do wsparcia
https://www.mql5.com/en/charts/5488734/ ... rokers-dom
Ja zapakowałem pod to L z wąskim SL . Dane o 16.30 może nawrócić API wczoraj z ujemnymi zapasami a się dziś potwierdzi będą mocno targać do góry
- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
A skąd masz takie informacje kto jakiego stopa daje ?kolbi123 pisze:@Cblondyn zgoda ale ejdnak stopy sa ustawiane pipsa dwa nad tego typu miejejscem.

czyjawiem pisze:Też mi się wydaje że L,a powiedz gdzie tego stopa małego dałeś?Rafal152 pisze:Cblondyn pisze:WTI dotarła do wsparcia
https://www.mql5.com/en/charts/5488734/ ... rokers-dom
Ja zapakowałem pod to L z wąskim SL . Dane o 16.30 może nawrócić API wczoraj z ujemnymi zapasami a się dziś potwierdzi będą mocno targać do góry
Ja brałem BRT tym razem bota sama sytuacja co naWTI 46.14 mam L SL 28 pipsów niżej TP będę ustalał po danych w zależności jak pójdzie .
Przy założeniu że pójdzie w moim kierunku oczywiście

BRT L 46.14 SL 45.85
- fx-technik
- Fanatyk
Wczoraj pisałem o WTI.
Tak może być, ale rynek nie pokazuje jeszcze, że kupuje.
-- Dodano: 20 lip 2016, 16:16 --Tak może być, ale rynek nie pokazuje jeszcze, że kupuje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Zapasy w normie: http://tradebeat.pl/mieszany-raport-api-20-07-2016/
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
no i płynęfx-technik pisze:Nie jeszcze raz, tylko cały czas.Farciarz pisze:jasnefx-technik pisze:Farciarz, czasem SL się zalicza, to nic takiego niezwykłego.
Jak na razie, jestem 800,- do przodu, dzisiaj.to co jeszcze raz S
Popłyniesz jeszcze dzisiaj.
-- Dodano: 20 lip 2016, 15:33 --

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
DziękiJa brałem BRT tym razem bota sama sytuacja co naWTI 46.14 mam L SL 28 pipsów niżej TP będę ustalał po danych w zależności jak pójdzie .
Przy założeniu że pójdzie w moim kierunku oczywiście
BRT L 46.14 SL 45.85
Ja mam sel limita na Kanadyjczyku już prawie mi go capnęło.
S 1.31 sl 1.315

GBP/jpy retest i jakaś S być może. Nie widzę dobrze, z tableta zerkm i nie mam moich kresek 
A dobra, wrzucam ske i idę się zdrzemnac, niech się wiedzie

A dobra, wrzucam ske i idę się zdrzemnac, niech się wiedzie

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.