co zrobiło?ginette pisze:Wrombało

btw. jadę z L na WIG20, zamykam na 2040 (TP)

mam target aktualnego trendu na 2045, ale 2040 będzie dobry bo spread i margines.
co zrobiło?ginette pisze:Wrombało
highend pisze:co zrobiło?ginette pisze:Wrombało![]()
btw. jadę z L na WIG20, zamykam na 2040 (TP)
ginette pisze: Przerzuciłem się na ejka.
atlanticos pisze:ginette pisze: Przerzuciłem się na ejka.
na L?
ja bym uwazal.... wrzucalem to wczoraj...ginette pisze:atlanticos pisze:ginette pisze: Przerzuciłem się na ejka.
na L?
Yhym.. Od 130.932![]()
Narazie trzymam![]()
Skośnoocy nie są tak zachłanni.
Zauważyłem że poziomy które od roku preferują na tej parze to od 130 do 137.
Jak trzeba to drukują.
Mądry naród
Absolutnie nie, osłabienie złotówki będzie tak jak mówiłem na początku, na etapie obietnic. Kiedy PiS nie będzie ich realizował to wtedy złotówka nie będzie miała powodu do dalszego spadania. Tutaj niepotrzebnie trafił się ten cały zamach, co osłabiło złotówkę i euro. Podwyżka stóp w stanach jest standardowo zwykłym gadaniem od dawna i tego pod uwage nie ma sensu brać, bo jak w grudniu nie podniosą to ta wizja się oddali.rafosow pisze: Od czasu do czasu jestem tu aby zobaczyć co się dzieje w świecie FX, tym razem ośmielam się zadać pytanie Damianowi.
Znaczy przewidujesz spadek złotówki w związku ze zmianą rządu, ale grasz na umocnienie złotówki wobec dolara ? gdzie dolar umacnia się w związku z oczekiwaniami co do podwyżki stóp jak i wobec osłabiania się Euro w związku z ciągłymi turbulencjami w strefie euro ? ciężko pojąć co właściwie zakładasz......
w tamtym miesiącu też a ropka dalej w dół_Kerad_ pisze:ropa UP ?
zapasy spadły i to znacznie
_Kerad_ pisze:ropa UP ?
zapasy spadły i to znacznie