może tak na 129?

wszystkie zielone poziome linie to wsparcia
I jak tam?GawronB pisze:ostanie chwile promocji na DAXa , pakuję soczystą L i do wieczorka Panie i Panowie
as28 pisze:Mój scenariusz to edek po 1.085, za nim zaczniemy znów podążać do parytetu.
Oczywiście jeżeli rynek nie będzie go chciał realizować i pójdzie poniżej 1.05 to nie będę się przy nim upierał
Ogólnie mamy rozliczenia kontraktów i koniec pierwszego kwartału (Yellen nie zawiedzie), trzeba szykować worek na S na indeksy (poza DAX) i myśleć już o sell for Mayoczywiście nie wcześniej niż od piątku wieczorem!
"lub" 12600 pojutrze ?highend pisze:I jak tam?GawronB pisze:ostanie chwile promocji na DAXa , pakuję soczystą L i do wieczorka Panie i Panowie![]()
na moje to jeszcze dzisiaj (lub jutro) 11600
moje FIBO na DAX widziałeś? dopóki nie przebije F423 to zapomnij o wzrostach.Kazimierz S pisze: "lub" 12600 pojutrze ?
highend pisze:czemu to tak jest, że jak rośnie to ludzie szukają eSek, a jak spada to eLek "w promocji"
tutaj mowa o DAX, ale dotyczy wszystkiego
i serio uważajcie na rzeźnika..... kurde nie ma L w promocji. Obowiązuje tylko S.
-- Dodano: 18 mar 2015, 11:17 --
moje FIBO na DAX widziałeś? dopóki nie przebije F423 to zapomnij o wzrostach.Kazimierz S pisze: "lub" 12600 pojutrze ?
Fakt, że sam pisałem o L na 12600 jeszcze parę dni temu.... Ale to nie teraz jeszcze.
-- Dodano: 18 mar 2015, 11:22 --
Fajny jest też GBPPLN na S.... chyba zapowiada się najbardziej spektakularny spadek
co ciekawe swap mi się zrobił minimalnie ujemny na tej parze na eskach (a był dodatni). Rozumiem, że to kwestia obniżenia stóp dla PLN?
skoro jen się umacnia, a jak widzimy funt mocno osłabia to rzeźnik zapowiada jazdę bez trzymanki w dół.MR. D pisze:Masz dużo racji w tym co piszesz o jenie. Jen jako waluta finansująca operacje giełdowe umacniał się podczas Q3 i teraz gram na umocnienie podczas QE. Co prawa TP na 127,5 na ejku już mi wskoczyło jak w stopce (blisko 500 pipsów), ale teraz znowu podebrałem i ustawiłem na 125. Rzeźnika nie tykam ze względu na zmienność, ale do maja kierunek południe obstawiam.