DayTrading: Środa 17.12.2014
Re: DayTrading: Środa 17.12.2014
technikę dzisiaj można sobie w czapkę włożyć.....
zobaczymy
zobaczymy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ropa jednak wybicie trendu spadkowego?
Powrot na 80 czy jednak stagnacja?
A moze to bylo tylko pogrozenie paluszkiem putinowi?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Misiu kolorowy pisałeś "ropa również ma do zaliczenia 51.40 wyznaczone wcześniej.highend pisze:ROPA - a co jeśli target $23 ? (patrz wykres)
(wsparcia: $51, $42)
wtedy giełdy polecą na dno (już lecą), a JPY się umocni wbrew temu, że go drukują... i rzeźnik zawita na 160....
bo czemu by nie ?
![]()
inne surowce się umocnią (zboża, bawełna)....
złoto/srebro/platyna - zapewne pójdą do góry też.
Tak rzecze DSW, a wspomagany FIBO"
Co sądzisz teraz?
Ja tam nie narzekamBemowo1 pisze:technikę dzisiaj można sobie w czapkę włożyć.....
zobaczymy

amerykanie odpuszczają przed końcem roku, później zaczną znów wojnęhighend pisze:Ropa jednak wybicie trendu spadkowego?
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
spokojnie... jutro nie zobaczysz 80 za baryłkę... niech przynajmniej potwierdzi jakaś linie trendu wzrostowego... niech zrobi trzeci wyższy dołek... jeden dzień nic nie znaczy... :Ohighend pisze:Ropa jednak wybicie trendu spadkowego?
Co mam sadzic o ropoe. Wczoraj bylo widac zakupy. Dzis kontynuacja.... jak przebija 59 na up to mozna longi sadzic.
Swiece pokazuja odwrocenie trendu.
karnak wklejal ze ropa na wsparciu.
Nie wiem czy jeden dzien nic nie znaczy. Moga wywinac numer i dzis poleciec na 70
bo czemu by nie?
Swiece pokazuja odwrocenie trendu.
karnak wklejal ze ropa na wsparciu.
Nie wiem czy jeden dzien nic nie znaczy. Moga wywinac numer i dzis poleciec na 70

- atlanticos
- Maniak
jak dla mnie to lekkie pogłębienie dzisiejszego minimum i bardzo gruby UP potem, albo od razu UP... a dlaczego? Bo to zgodne z projekcją którą wrzucałem w czwartek (duży odwrócony RGR), a pod którą niestety od wczoraj przestałem grac po wybiciu 2530... a zejście po drugie ramie orgra poszło jednak... cel jak dla mnie powyżej 1.27...korci żeby wejść w L z bardzo szerokim SL (rzędu 100 pipsow) bo do wyjęcia naprawdę sporo by było, ale chyba raczej podłączę się do ruchu jak już ruszą... S na tych poziomach nie wezmę.. najwyżej postoję z boku jak pójdą w dół...
https://www.tradingview.com/x/MaEs9p60/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Ja skorzystałem z Twojej projekcji, dałem wczoraj S jak pisałem i mam ustawionego SL profitowego już na 1.2450atlanticos pisze:jak dla mnie to lekkie pogłębienie dzisiejszego minimum i bardzo gruby UP potem, albo od razu UP... a dlaczego? Bo to zgodne z projekcją którą wrzucałem w czwartek (duży odwrócony RGR), a pod którą niestety od wczoraj przestałem grac po wybiciu 2530... a zejście po drugie ramie orgra poszło jednak... cel jak dla mnie powyżej 1.27...korci żeby wejść w L z bardzo szerokim SL (rzędu 100 pipsow) bo do wyjęcia naprawdę sporo by było, ale chyba raczej podłączę się do ruchu jak już ruszą... S na tych poziomach nie wezmę.. najwyżej postoję z boku jak pójdą w dół...

pzdr
Projekcje ropy na $23 to wklejalem jako potencjalna mozliwosc
zreszta kto ich tam wie. Generalnie ropa nie moze taniec bo jest jej coraz mniej a popyt co roku rosnie. Wiec moze to okazja zycia na L. Sztucznie nisko ceny dlugo nie beda trzymac.