Moje urodzinyatlanticos pisze:a 10 marca Marian organizuje zbiorową mumifikację faraonów
DayTrading: Środa 17.02.2016
- magura2004
- Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 17.02.2016
- fx-technik
- Fanatyk

Happy Future Birthday!magura2004 pisze:Moje urodzinyatlanticos pisze:a 10 marca Marian organizuje zbiorową mumifikację faraonów
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Ciekawa sytuacja UJ wychodzi mi na 112.50 a EU na 1.1250
zobaczymy czy dadzą zarobić.
Czy mamy tu jakiegoś NUMEROLOGA
Jeżeli edek w dół to ujek w górę?-ostatnio tak chodząatlanticos pisze:a 10 marca Marian organizuje zbiorową mumifikację faraonów
EU na 1,125? może w przyszłym tygodniuandrut pisze:Ciekawa sytuacja UJ wychodzi mi na 112.50 a EU na 1.1250zobaczymy czy dadzą zarobić.
- fx-technik
- Fanatyk

Edek robi takie, o cuś:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
A może RGRsiux pisze:EU na 1,125? może w przyszłym tygodniuandrut pisze:Ciekawa sytuacja UJ wychodzi mi na 112.50 a EU na 1.1250zobaczymy czy dadzą zarobić.
Mysle, ze to nie wypali. Minus piramidy jest taki, ze duzo mniej pipsow sie zbiera, bo dolki mozna pozabezpieczac ale gore juz na BE. DT daje wiecej pipsow ale cenie spokoj i czasatlanticos pisze:a 10 marca Marian organizuje zbiorową mumifikację faraonów
A ja sie chciałem spytać czym się kolega kieruje otwierając pozycje bo z tego co wiem na pewno nie jest to AT?FatCows pisze:Mysle, ze to nie wypali. Minus piramidy jest taki, ze duzo mniej pipsow sie zbiera, bo dolki mozna pozabezpieczac ale gore juz na BE. DT daje wiecej pipsow ale cenie spokoj i czasatlanticos pisze:a 10 marca Marian organizuje zbiorową mumifikację faraonówNie gapi sie w wykres non stop
Jak spada, to gram S a jak rośnie, to gram L. Nic więcej i aż tyleCblondyn pisze:A ja sie chciałem spytać czym się kolega kieruje otwierając pozycje bo z tego co wiem na pewno nie jest to AT?FatCows pisze:Mysle, ze to nie wypali. Minus piramidy jest taki, ze duzo mniej pipsow sie zbiera, bo dolki mozna pozabezpieczac ale gore juz na BE. DT daje wiecej pipsow ale cenie spokoj i czasatlanticos pisze:a 10 marca Marian organizuje zbiorową mumifikację faraonówNie gapi sie w wykres non stop
-- Dodano: 17 lut 2016, 14:11 --
Ot taki mały prowokacyjny żarcik