nie jestem zachłanny mnie wystarczy DAX !!! lubię go... jest przewidywalnyTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:@ Tomasz pierwsze tp zgodne...... drugie tp. BE+2 i poczekamy na ślizgi![]()
Licze na kupowanie euro i sprzedaż dax-a

B4N
nie jestem zachłanny mnie wystarczy DAX !!! lubię go... jest przewidywalnyTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:@ Tomasz pierwsze tp zgodne...... drugie tp. BE+2 i poczekamy na ślizgi![]()
Licze na kupowanie euro i sprzedaż dax-a
Tomasz ze swoimi korelacjamiTomasz196407 pisze:usdpln prawie idealnie odwrotnie do eu
TsunamiPL pisze:Tomasz ze swoimi korelacjamiTomasz196407 pisze:usdpln prawie idealnie odwrotnie do eu![]()
Grasz w oparciu o ... ?TsunamiPL pisze:Trzymam twardo edka i nawet dołożyłem drugą L.
dobrze zrobiłeś wystarczyło 9 pips aby cie przekonać że to nie takTsunamiPL pisze:Dobra jedną L zamknąłem na edku. Drugą prowadzę. Uważam, że dzisiaj lub jutro edek złamie opór w rejonie 1.22800-1.23200
Tolmon_Nika pisze:nie jestem zachłanny mnie wystarczy DAX !!! lubię go... jest przewidywalnyTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:@ Tomasz pierwsze tp zgodne...... drugie tp. BE+2 i poczekamy na ślizgi![]()
Licze na kupowanie euro i sprzedaż dax-a![]()
B4N
1. TrendMarioDM pisze:Grasz w oparciu o ... ?TsunamiPL pisze:Trzymam twardo edka i nawet dołożyłem drugą L.
U mnie na wykresie na dziennym stoch ma dywergencję i wzrost jest już mocno wymęczony, więc ja bym teraz nie ryzykował longa.
Mimo wszystko podziwiam Cię za żelazną dyscyplinę w ucinaniu strat. Przydałaby mi się taka, ale niestety jestem w tym słaby. Przetrzymuję straty i często sam siebie oszukuję.