DayTrading: Środa 16.10.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 paź 2013, 00:00

Wzrost
18
51%
Bez zmian
1
3%
Spadek
16
46%

Liczba głosów: 35

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 16.10.2013

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

zielony, sam tam miałem oczekujące
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

BOCZEK pisze:zielony, sam tam miałem oczekujące
Piekny trejdzik z fajna perspektywa :)
Nowy123 pisze: porozumienie juz dawno w cenach analogia z Fedem sie klania podbitka wycięcie SL i oddanie później z nawiązka wszystkiego sprzedawanie faktow pod to trzymali rynek :)) wiec ja kdo ugody dojdzie toficjalnie to bedzie okazja do sprzedazy a nie do kupowania kupowal osie wczeniej :))) liczac ze sie dogadaja :))

co do google to nie mam czasu pisac tłumaczenia to tylko copy robie ale moge wklejac english jesli kazdy zna tutaj nie ma problema
Tez uwazam ze rynek zalozyl rozwiazanie przed uplynieciem terminu jednak jest cos takiego jak "relief rally" i to mnie powstrzymuje od szukania gorek w tym momencie. Za duza skala problemu (a co za tym idzie ewentualnego order-flowu) aby przyjmowac ze cena od tak sie obroci w momencie rozwiazania.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

X

"Jeśli porozumienie ws. limitu długu zostałoby faktycznie za chwilę ogłoszone, rynku akcji będą reagować optymistycznie, co widać chociażby po aktualnym ich zachowaniu na notkę z Reutersa. Pamiętajmy jednak o tym, że porozumienie jest w cenach i po pierwszej fali radości do głosu mają prawo zacząć "do głosu mają prawo zacząć dochodzić gracze "sprzedający fakty"."

to sie wyslili aa ja pisze o tym juz od pewnego czasu nie dlugo oddadza wszystko z nawiazka jak ochlona i wroca d orealiow i wynikow spolek :) dla tego zbieram S

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

A jednak przyszło :D

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

kabel dziś powinien miec ksywkę TESTER
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

no to pierwszy target dla kabla 1,59 - wybicie dołków i potwierdzenie RGR-a
https://www.tradingview.com/x/iaRA1rvs/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Nowy123 pisze: to sie wyslili aa ja pisze o tym juz od pewnego czasu nie dlugo oddadza wszystko z nawiazka jak ochlona i wroca d orealiow i wynikow spolek :) dla tego zbieram S
Tez bardziej bym sie opowiadal po stronie spadkow ale najpierw chcialbym zobaczyc penetracje ostatniego high (buy stops) na S&P.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

na edku na h4 łądny sygnał na S

-- Dodano: śr 16-10-2013, 16:31 --

dlazcego mgiełko twierdzisz ze jak edek spadnie wdół, to ejek za nim nie poleci na też w dół

-- Dodano: śr 16-10-2013, 16:32 --

ciekawe czy kabel sie przebije przez 1,595
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze: to sie wyslili aa ja pisze o tym juz od pewnego czasu nie dlugo oddadza wszystko z nawiazka jak ochlona i wroca d orealiow i wynikow spolek :) dla tego zbieram S
Tez bardziej bym sie opowiadal po stronie spadkow ale najpierw chcialbym zobaczyc penetracje ostatniego high (buy stops) na S&P.
no zobaczymy ja tam po 1710 fut co nie co dobralem i po 1705 SL nad szczytem zobaczymy

licze na analogie poprzednia pod fed mini chwilowa euforia pod ktora wykorzystują do sprzedażny faktow

Zablokowany