DayTrading: Środa 16.10.2013
Re: DayTrading: Środa 16.10.2013
zielony, sam tam miałem oczekujące
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak
Piekny trejdzik z fajna perspektywaBOCZEK pisze:zielony, sam tam miałem oczekujące

Tez uwazam ze rynek zalozyl rozwiazanie przed uplynieciem terminu jednak jest cos takiego jak "relief rally" i to mnie powstrzymuje od szukania gorek w tym momencie. Za duza skala problemu (a co za tym idzie ewentualnego order-flowu) aby przyjmowac ze cena od tak sie obroci w momencie rozwiazania.Nowy123 pisze: porozumienie juz dawno w cenach analogia z Fedem sie klania podbitka wycięcie SL i oddanie później z nawiązka wszystkiego sprzedawanie faktow pod to trzymali rynekwiec ja kdo ugody dojdzie toficjalnie to bedzie okazja do sprzedazy a nie do kupowania kupowal osie wczeniej
liczac ze sie dogadaja
![]()
co do google to nie mam czasu pisac tłumaczenia to tylko copy robie ale moge wklejac english jesli kazdy zna tutaj nie ma problema
X
"Jeśli porozumienie ws. limitu długu zostałoby faktycznie za chwilę ogłoszone, rynku akcji będą reagować optymistycznie, co widać chociażby po aktualnym ich zachowaniu na notkę z Reutersa. Pamiętajmy jednak o tym, że porozumienie jest w cenach i po pierwszej fali radości do głosu mają prawo zacząć "do głosu mają prawo zacząć dochodzić gracze "sprzedający fakty"."
to sie wyslili aa ja pisze o tym juz od pewnego czasu nie dlugo oddadza wszystko z nawiazka jak ochlona i wroca d orealiow i wynikow spolek
dla tego zbieram S
"Jeśli porozumienie ws. limitu długu zostałoby faktycznie za chwilę ogłoszone, rynku akcji będą reagować optymistycznie, co widać chociażby po aktualnym ich zachowaniu na notkę z Reutersa. Pamiętajmy jednak o tym, że porozumienie jest w cenach i po pierwszej fali radości do głosu mają prawo zacząć "do głosu mają prawo zacząć dochodzić gracze "sprzedający fakty"."
to sie wyslili aa ja pisze o tym juz od pewnego czasu nie dlugo oddadza wszystko z nawiazka jak ochlona i wroca d orealiow i wynikow spolek

A jednak przyszło 

kabel dziś powinien miec ksywkę TESTER
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no to pierwszy target dla kabla 1,59 - wybicie dołków i potwierdzenie RGR-a
https://www.tradingview.com/x/iaRA1rvs/
https://www.tradingview.com/x/iaRA1rvs/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Tez bardziej bym sie opowiadal po stronie spadkow ale najpierw chcialbym zobaczyc penetracje ostatniego high (buy stops) na S&P.Nowy123 pisze: to sie wyslili aa ja pisze o tym juz od pewnego czasu nie dlugo oddadza wszystko z nawiazka jak ochlona i wroca d orealiow i wynikow spolekdla tego zbieram S
na edku na h4 łądny sygnał na S
-- Dodano: śr 16-10-2013, 16:31 --
dlazcego mgiełko twierdzisz ze jak edek spadnie wdół, to ejek za nim nie poleci na też w dół
-- Dodano: śr 16-10-2013, 16:32 --
ciekawe czy kabel sie przebije przez 1,595
-- Dodano: śr 16-10-2013, 16:31 --
dlazcego mgiełko twierdzisz ze jak edek spadnie wdół, to ejek za nim nie poleci na też w dół
-- Dodano: śr 16-10-2013, 16:32 --
ciekawe czy kabel sie przebije przez 1,595
Tak myślę!
Tak myślę!
no zobaczymy ja tam po 1710 fut co nie co dobralem i po 1705 SL nad szczytem zobaczymyZielonaMgielka pisze:Tez bardziej bym sie opowiadal po stronie spadkow ale najpierw chcialbym zobaczyc penetracje ostatniego high (buy stops) na S&P.Nowy123 pisze: to sie wyslili aa ja pisze o tym juz od pewnego czasu nie dlugo oddadza wszystko z nawiazka jak ochlona i wroca d orealiow i wynikow spolekdla tego zbieram S
licze na analogie poprzednia pod fed mini chwilowa euforia pod ktora wykorzystują do sprzedażny faktow