DayTrading: Środa 16.09.2015
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: DayTrading: Środa 16.09.2015

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
- Stały bywalec
Obejrzcie sobie ten filmik niby mają edka podnieść do 1.5000 stope procentową i złotówka ma się umocnić również do dolara
http://www.inwestor.newseria.pl/newsy/f ... p153199720
- atlanticos
- Maniak
filmik z 1 kwietnia.... pomijajac ze to lata swietlne na forexie to koles odnosi sie do sytuacji sprzed wakacji i data to prima aprilis..... polozyles mnie na lopatki....Yong trader pisze:Obejrzcie sobie ten filmik niby mają edka podnieść do 1.5000 stope procentową i złotówka ma się umocnić również do dolara

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Stały bywalec
nie spojrzałem na datę 

czemu prima aprilis? ja mam wykres z 16 kwietnia 2015... dla przypomnieniaatlanticos pisze:filmik z 1 kwietnia.... pomijajac ze to lata swietlne na forexie to koles odnosi sie do sytuacji sprzed wakacji i data to prima aprilis..... polozyles mnie na lopatki....Yong trader pisze:Obejrzcie sobie ten filmik niby mają edka podnieść do 1.5000 stope procentową i złotówka ma się umocnić również do dolara

i czemu Żaba go wtedy wyśmiał?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
a tymczasem na eu .... jakoś mu ciężko te 1.1316 wybićatlanticos pisze:filmik z 1 kwietnia.... pomijajac ze to lata swietlne na forexie to koles odnosi sie do sytuacji sprzed wakacji i data to prima aprilis..... polozyles mnie na lopatki....Yong trader pisze:Obejrzcie sobie ten filmik niby mają edka podnieść do 1.5000 stope procentową i złotówka ma się umocnić również do dolara
nie słuchajcie nikogo tylko własne analizy róbcie pod wejścia, strategie swoje i tylko swoje

kanały:
teoria nakazywałaby retest tej spadkowej, jak będzie zobaczym : )Tomasz196407 pisze:a tymczasem na eu .... jakoś mu ciężko te 1.1316 wybićatlanticos pisze:filmik z 1 kwietnia.... pomijajac ze to lata swietlne na forexie to koles odnosi sie do sytuacji sprzed wakacji i data to prima aprilis..... polozyles mnie na lopatki....Yong trader pisze:Obejrzcie sobie ten filmik niby mają edka podnieść do 1.5000 stope procentową i złotówka ma się umocnić również do dolara
nie słuchajcie nikogo tylko własne analizy róbcie pod wejścia, strategie swoje i tylko swoje
kanały:
trejdli dziś coś czy bida? : ) rzeźnik i kabel dzisiaj są zwycięzcami ; )
na edu też fajnie było

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Fanatyk
"teoria nakazywałaby retest tej spadkowej, jak będzie zobaczym : )"
mysle raczej o czymś innym!! (wypuszczenie detalu w maliny tzw!)
otóz przyjmując oznaczenia kolejno ABC niebieskie,
musiała by byc jeszcze podfala mała c w dół, tylko w takim przypadku jakby nie mogli przejsc 1.1316,
w innym przypadku od razu to przechodzą ten poziom-1.1316 i robi sie impuls w góre,
jutro wszystko mozliwe, ..
musiała by byc jeszcze podfala mała c w dół, tylko w takim przypadku jakby nie mogli przejsc 1.1316,
w innym przypadku od razu to przechodzą ten poziom-1.1316 i robi sie impuls w góre,

No właśnie nie wszystkie ale większość. Madsz rację Atlanticos.atlanticos pisze:wymienisz te dane? wszystkie zakladane i wypelnioneZolo pisze:ciekawi jak się będzie Yellen tłumaczyła dlaczego już nie w tej chwili do podwyżki nie doszło skoro wszystkie dane zakładane są wypełnione...
Największy chyba problem to inflacja, która z tego co czytam i tak wyjdzie na prostą (zwiększy się) w najbliższych miesiącach. I tu wydaje mi się jest to ale. Dlatego raczej grudzień albo 2016r. ]
Jaja to by były jakby jednak podnieśli jutro nawet nieznacznie....
-- Dodano: 16 wrz 2015, 21:29 --
Tomek jak dobrze kojarzę (popraw mnie jak źle) ale widziałem Twój wykres usdpln i tam zakładasz wzrost tej pary. Zatem jak się ma Twoja prognoza edka z impulsem w górę?Tomasz196407 pisze:"teoria nakazywałaby retest tej spadkowej, jak będzie zobaczym : )"
AT na JSW prawidłowo pokazała sygnał kupna (kilka dni temu pokazywałem sygnał kupna dla Bogdanki):