a poza tym patrząc na datę rejestracji Ciebie (maj 2014) - to nie wiem kto tu jest tym sezonowcem

z tym XTB to faktycznie chore - nie rozumiem, przecież każdy widział RGRa i chyba grał wtedy pod niego na eur/aud?

czyli lecimy z indeksami na dół? a ja myślałem, że dopiero jutro.... hmm.... W sumie dobrzeNowy123 pisze:USD JPY prawdopodbne wyprzedza ruch nadchodzacy na SP500 - RIS OFF
si signor
600 pipsow to mają zysku.rexex pisze:To co wyprawia xtb to jest szok . Chwalą się pozycją z 14 stycznia którą niby teraz zamykają ale po drodze miała ponad 600 pipsów straty . Jakaś masakra
Rozumiem że stopy na poziomie 800-1000 pipsów .... ale spoko możesz ich bronićMatthew414 pisze:600 pipsow to mają zysku.rexex pisze:To co wyprawia xtb to jest szok . Chwalą się pozycją z 14 stycznia którą niby teraz zamykają ale po drodze miała ponad 600 pipsów straty . Jakaś masakra
highend pisze:czyli lecimy z indeksami na dół? a ja myślałem, że dopiero jutro.... hmm.... W sumie dobrzeNowy123 pisze:USD JPY prawdopodbne wyprzedza ruch nadchodzacy na SP500 - RIS OFF
Matthew414 pisze:600 pipsow to mają zysku.rexex pisze:To co wyprawia xtb to jest szok . Chwalą się pozycją z 14 stycznia którą niby teraz zamykają ale po drodze miała ponad 600 pipsów straty . Jakaś masakra
Masz ich pozycję ze stycznia ? Z działu premium to wklej. Nie bronie ich bo trafiaja 1 na 10rexex pisze:Rozumiem że stopy na poziomie 800-1000 pipsów .... ale spoko możesz ich bronićMatthew414 pisze:600 pipsow to mają zysku.rexex pisze:To co wyprawia xtb to jest szok . Chwalą się pozycją z 14 stycznia którą niby teraz zamykają ale po drodze miała ponad 600 pipsów straty . Jakaś masakra