Ja właśnie tak zrobiłem, z tym że 1 połowa pozycji na 172.250, a druga połowa potem dam sl na 0 i będę liczył na wybicie górąhighend pisze:Patrze na rzeznika I Oczom nie wierze.. Zgodnie z tym co pisałem pare dni temu (poszukać linka?)
Drugi dołek na 171.5xx teraz mamy.
Gdybym grał to bym teraz zapakował grube L. Cel okolice 172.3xx może wyźej.![]()
Stop loss w 171.200
uważałbym teraz z L, większe prawdopodobieństwo wyjścia dołem moim zdaniem, co właśnie robimy. jeszcze za godzinkę prezesik może odmienić kierunek, ale moim zdaniem s przesądzonahighend pisze:Patrze na rzeznika I Oczom nie wierze.. Zgodnie z tym co pisałem pare dni temu (poszukać linka?)
Drugi dołek na 171.5xx teraz mamy.
Gdybym grał to bym teraz zapakował grube L. Cel okolice 172.3xx może wyźej.![]()
Stop loss w 171.200
tak na pałe bym nie wchodził w tej chwili. moim zdaniem juz lepiej dac L własnie na poziomie Twojego sl 171,20 i czekac czy przejda ten poziom. jak przejda to lepiej spiprzac z elek bo nastepny przystanek to 169,50highend pisze: Gdybym grał to bym teraz zapakował grube L. Cel okolice 172.3xx może wyźej.![]()
Stop loss w 171.200
jasiek13n pisze:GBP/AUD tak jak mówiłem - pięknie siadło
Tak wiem o tym 169.5 do 170.0MasterFx pisze:tak na pałe bym nie wchodził w tej chwili. moim zdaniem juz lepiej dac L własnie na poziomie Twojego sl 171,20 i czekac czy przejda ten poziom. jak przejda to lepiej spiprzac z elek bo nastepny przystanek to 169,50highend pisze: Gdybym grał to bym teraz zapakował grube L. Cel okolice 172.3xx może wyźej.![]()
Stop loss w 171.200
ososbiscie licze na fałszywe wybicie dołem poziomu 171,20 i powrót. bylby to idealny setup