DayTrading: Środa 13.03.2019
Re: DayTrading: Środa 13.03.2019
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
EU macie taką lukę na H1 ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek
wykorzystalem wykres merlina bo tak czy smak ja juz skuje
https://iv.pl/images/87302902470450106120.png
a i u mnie luki nie ma
lki na dolcach tyz mam i to co zostalo a i wiecej s na ropie
wykorzystalem wykres merlina bo tak czy smak ja juz skuje
https://iv.pl/images/87302902470450106120.png
a i u mnie luki nie ma
lki na dolcach tyz mam i to co zostalo a i wiecej s na ropie
Ostatnio zmieniony 13 mar 2019, 16:21 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
MERLIN pisze:EU macie taką lukę na H1 ?
Jeśli uważasz, że AT działa, to masz rację. Jeśli uważasz, że AT nie działa, również masz rację.
Informacje, które zamieszczam na forum, nie stanowią rekomendacji inwestycyjnych.
Informacje, które zamieszczam na forum, nie stanowią rekomendacji inwestycyjnych.
Tomasz jestem ale dopiero teraz czytam DTTomasz196407 pisze:Możedoktorek pisze:Moze 1,1330 SSSSSS
---------------------------------------------------------------------
navik widze że jesteś daj post us500

Ja od rana w L na sapinie , i mam dylemat czy zamykać bo ponad 10% depo juz jest , a w terenie jestem i nie mam za bardzo jak tego pilnować ...
Generalnie to ja nie widzę S jeszcze , a i grać S nie zamierzam. Wiem ze szczyty zaliczamy , ale nie wyglada mi to spadkowo nic a nic ...na korektach L pakuje do wora , małymi porcjami i tyle ....ot i cała moja metoda na sapine

Szczyt z 17.10.2018 r do zaliczenia , a później to juz tylko gwiazdy

Ostatnio zmieniony 13 mar 2019, 16:35 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
AUD-USD niestety tu przegapione 5,0 ale pokazuje dla przykładu że schematy są powtarzalne 

-
- Fanatyk
Zrób dobrze,navik pisze:Tomasz jestem ale dopiero teraz czytam DTTomasz196407 pisze:Możedoktorek pisze:Moze 1,1330 SSSSSS
---------------------------------------------------------------------
navik widze że jesteś daj post us500![]()
Ja od rana w L na sapinie , i mam dylemat czy zamykać bo ponad 10% depo juz jest , a w terenie jestem i nie mam za bardzo jak tego pilnować ...
Generalnie to ja nie widzę S jeszcze , a i grać S nie zamierzam. Wiem ze szczyty zaliczamy , ale nie wyglada mi to spadkowo nic a nic ...na korektach L pakuje do wora , małymi porcjami i tyle ....ot i cała moja metoda na sapine
Szczyt z 17.10.2018 r do zaliczenia , a później to juz tylko gwiazdy

„ dobrze” to juz jest (procentowo) w skali dnia ...ale potrzeby ogromne to i apetyt rośnie na więcej 

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
co mam powiedziecnavik pisze:„ dobrze” to juz jest (procentowo) w skali dnia ...ale potrzeby ogromne to i apetyt rośnie na więcej
2820 to dobre 1d2