DayTrading: Środa 12.04.2017
Re: DayTrading: Środa 12.04.2017
ropa sobie idzie ładnie powoli do góry :O
a gdzie Ci co mówili że będzie po 5 USD ?:>
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
przyznał bym sie, ale ja rope leje ale do baku - TYlkoPipsKong pisze:ropa sobie idzie ładnie powoli do góry :O

a Tobie po co oni,

aaaa masz poletko naftowe w ...
---------------------------------------------------
GBPJPY
i dla Bemowo na pytanie czemu reakcja ceny na poziomach cenowych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2017, 11:46 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli chodzi o przeczucia to mi się wydaje, że szykują się właśnie do wybicia w górępl-samurai pisze:... oj bedzie mega zwala na EUR/USD - wczoraj praktycznie zaden ruch, dzsiaj to samo. Nie chce isc do gory.- beda sanki w dol. Cos tak mi sie wydaje.

Będzie, będzie spadać, ale jeszcze nie teraz, no chyba że wojenka rozkręci się na dobre.PipsKong pisze:ropa sobie idzie ładnie powoli do góry :O
i to bez zadnej korektyPipsKong pisze:ropa sobie idzie ładnie powoli do góry :O

-- Dodano: 12 kwie 2017, 11:42 --
raczej wzrosnie jak sie wojenka rozkreci na dobre (btw. o jakiej wojnie mowisz? )grubypejs pisze:Będzie, będzie spadać, ale jeszcze nie teraz, no chyba że wojenka rozkręci się na dobre.PipsKong pisze:ropa sobie idzie ładnie powoli do góry :O
Może być parytet w nocy z 23 na 24 kwietnia po ewentualnej wygranej Le Pen.pl-samurai pisze:... oj bedzie mega zwala na EUR/USD - wczoraj praktycznie zaden ruch, dzsiaj to samo. Nie chce isc do gory.- beda sanki w dol. Cos tak mi sie wydaje.
The only way is up
Widzisz, że idzie do góry, zaraz zauważysz, że spada, potem, że znowu do góry i w którymś momencie zobaczysz wti po 5$PipsKong pisze:ropa sobie idzie ładnie powoli do góry :O

Będzie, nie będzie do 1.0560 może spaśćpl-samurai pisze:... oj bedzie mega zwala na EUR/USD - wczoraj praktycznie zaden ruch, dzsiaj to samo. Nie chce isc do gory.- beda sanki w dol. Cos tak mi sie wydaje.
-- Dodano: 12 kwie 2017, 11:12 --
No tak jak po wygranej TrumpaTsunamiPL pisze:Może być parytet w nocy z 23 na 24 kwietnia po ewentualnej wygranej Le Pen.pl-samurai pisze:... oj bedzie mega zwala na EUR/USD - wczoraj praktycznie zaden ruch, dzsiaj to samo. Nie chce isc do gory.- beda sanki w dol. Cos tak mi sie wydaje.

Coś blado te wzrosty na edku wyglądają.
zielone z h4 raz już zaliczone.
Odwieczne pytanie gdzie zamknie się świeczka na h1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- F-You Money
- Pasjonat
pewnie w miejscu gdzie zaczną kopulować się smoki, ślimak już je podglądaBemowo1 pisze:Coś blado te wzrosty na edku wyglądają.

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money