Jestem w longu i to jest moim zdaniem słuszny kierunek na dzisiajAmbasador pisze:Indeksy powtórka z wczoraj hmmm ?
Wybicie up i rzut kamieniem w wodę... ?
DayTrading: Środa 12.04.2017
Re: DayTrading: Środa 12.04.2017
The only way is up
Od którego momentu i na czym?:)TsunamiPL pisze:Jestem w longu i to jest moim zdaniem słuszny kierunek na dzisiajAmbasador pisze:Indeksy powtórka z wczoraj hmmm ?
Zobaczymy kto na koniec dnia bardziej szczęśliwy bedzie
- F-You Money
- Pasjonat

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Dax od rana. Nieco już zrealizowałem, ale reszta czeka.Ambasador pisze:Od którego momentu i na czym?:)TsunamiPL pisze:Jestem w longu i to jest moim zdaniem słuszny kierunek na dzisiajAmbasador pisze:Indeksy powtórka z wczoraj hmmm ?
Zobaczymy kto na koniec dnia bardziej szczęśliwy bedzie
-- Dodano: śr 12-04-2017, 10:26 --
A myślałem, że grasz tylko longi na rzeźniku
The only way is up
-
webskitrader
- Gaduła

Według mnie wszyscy powinni być tak samo szczęśliwi, jeżeli wszystko co zrobią, będzie zgodne z wcześniej przygotowanym planem:-)Ambasador pisze: Zobaczymy kto na koniec dnia bardziej szczęśliwy bedzie
Szacunek dla wszystkich próbujących swoich sił na wykresach cenowych 
Niby tak, jednakże żeby być do końca szczęśliwym to poza realizacją założonego planu, muszą być widoczne jego efekty(te pozytywnewebskitrader pisze:Według mnie wszyscy powinni być tak samo szczęśliwi, jeżeli wszystko co zrobią, będzie zgodne z wcześniej przygotowanym planem:-)Ambasador pisze: Zobaczymy kto na koniec dnia bardziej szczęśliwy bedzie
- F-You Money
- Pasjonat

Nie, ja używam wskaźników przyspieszonych i impetu trendu, są to wskaźniki dynamiczne i na ich zmiany reaguje, w mojej ocenie forex to jedna wielka konsolidacja, gra w dwie strony jest koniecznaTsunamiPL pisze:
A myślałem, że grasz tylko longi na rzeźniku![]()
według mnie na GBP/JPY dziś barierą jest poziom 137,11, wkrótce powinno się rozstrzygnąć, jednakże niepowiedziane jest, że jutro będę kupował, zależy jak pokażą wskaźniki. każdy ma swój sposób, który sobie opracował.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Ambasador uważaj na S-ki, bo jak wczoraj przetestowali dół i wrócili do konsoli, to dziś mogą testować górę. No i ten pinbar na H4 z wczoraj na SP500 też ma swoja wymowę. Mogąsię próbować odepchnąć na nim w górę teraz. A DAX teraz to gra na zmyłki. To nie są prawdziwe ruchy. Teraz znów trochę w górę, potem znowu w dół. Rodzaj konsoli przed 15.30, kiedy wejdą prawdziwi gracze.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

to tak jak każdy tu, no prawie każdyF-You Money pisze:Nie, ja używam wskaźników przyspieszonych i impetu trendu, są to wskaźniki dynamiczne i na ich zmiany reaguje, w mojej ocenie forex to jedna wielka konsolidacja, gra w dwie strony jest koniecznaTsunamiPL pisze:
A myślałem, że grasz tylko longi na rzeźniku![]()
według mnie na GBP/JPY dziś barierą jest poziom 137,11, wkrótce powinno się rozstrzygnąć, jednakże niepowiedziane jest, że jutro będę kupował, zależy jak pokażą wskaźniki. każdy ma swój sposób, który sobie opracował.
Rysiu nic nowego
- pl-samurai
- Pasjonat

... oj bedzie mega zwala na EUR/USD - wczoraj praktycznie zaden ruch, dzsiaj to samo. Nie chce isc do gory.- beda sanki w dol. Cos tak mi sie wydaje.