Jestem w longu i to jest moim zdaniem słuszny kierunek na dzisiajAmbasador pisze:Indeksy powtórka z wczoraj hmmm ?
Wybicie up i rzut kamieniem w wodę... ?

Jestem w longu i to jest moim zdaniem słuszny kierunek na dzisiajAmbasador pisze:Indeksy powtórka z wczoraj hmmm ?
Od którego momentu i na czym?:)TsunamiPL pisze:Jestem w longu i to jest moim zdaniem słuszny kierunek na dzisiajAmbasador pisze:Indeksy powtórka z wczoraj hmmm ?
Dax od rana. Nieco już zrealizowałem, ale reszta czeka.Ambasador pisze:Od którego momentu i na czym?:)TsunamiPL pisze:Jestem w longu i to jest moim zdaniem słuszny kierunek na dzisiajAmbasador pisze:Indeksy powtórka z wczoraj hmmm ?
Zobaczymy kto na koniec dnia bardziej szczęśliwy bedzie
A myślałem, że grasz tylko longi na rzeźniku
Według mnie wszyscy powinni być tak samo szczęśliwi, jeżeli wszystko co zrobią, będzie zgodne z wcześniej przygotowanym planem:-)Ambasador pisze: Zobaczymy kto na koniec dnia bardziej szczęśliwy bedzie
Niby tak, jednakże żeby być do końca szczęśliwym to poza realizacją założonego planu, muszą być widoczne jego efekty(te pozytywnewebskitrader pisze:Według mnie wszyscy powinni być tak samo szczęśliwi, jeżeli wszystko co zrobią, będzie zgodne z wcześniej przygotowanym planem:-)Ambasador pisze: Zobaczymy kto na koniec dnia bardziej szczęśliwy bedzie
Nie, ja używam wskaźników przyspieszonych i impetu trendu, są to wskaźniki dynamiczne i na ich zmiany reaguje, w mojej ocenie forex to jedna wielka konsolidacja, gra w dwie strony jest koniecznaTsunamiPL pisze:
A myślałem, że grasz tylko longi na rzeźniku![]()
to tak jak każdy tu, no prawie każdyF-You Money pisze:Nie, ja używam wskaźników przyspieszonych i impetu trendu, są to wskaźniki dynamiczne i na ich zmiany reaguje, w mojej ocenie forex to jedna wielka konsolidacja, gra w dwie strony jest koniecznaTsunamiPL pisze:
A myślałem, że grasz tylko longi na rzeźniku![]()
według mnie na GBP/JPY dziś barierą jest poziom 137,11, wkrótce powinno się rozstrzygnąć, jednakże niepowiedziane jest, że jutro będę kupował, zależy jak pokażą wskaźniki. każdy ma swój sposób, który sobie opracował.