As- tak w ogóle to byś powalczył z tym jeszcze - mówię Ci że warto
DayTrading: Środa 12.02.2014
Re: DayTrading: Środa 12.02.2014
W zasadzie to o nic - przynajmniej z mojej strony 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Coś ten funcik nie spada 
Jak widać każdy się myli i popełnia błędy - zachowanie ciągu poprawnych analiz jest niemożliwe.yeahman pisze:
A na chwilę obecna weryfikujemy jedną z nich - czyli spadki na GBP/USD które wieszczyłeś 4 lutego - od tej pory ciągle ciśnie w góręwięc coś nie wyszło, czekam na kolejne prognozy panie guru chętnie je opublikuje szerszej publiczności by mogła zweryfikować (http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p650362) ups
![]()
Zabawa polega na tym, żeby pomimo błędnych założeń zminimalizować stratę. A cyrk jakim jest foreks - a głównie za sprawą niewidzialnej ręki banksterów coraz bardziej przypomina loterię niż logiczną grę.
Przekonaj mnie, weź np. luty i wylicz ile razy algorytm powinien zarobić, ile razy wywalić się,yeahman pisze:W zasadzie to o nic - przynajmniej z mojej strony
podaj daty, godziny, policzymy, zobaczymy
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Takie coś się wymalowało 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
moj maly Neo, jak mozesz cos skrupulatnie zweryfikowac, skoro nie masz zielonego pojecia w temacie ? Zacznij od weryfikacji swoich glupot o modelowaniu wolumenu. Następnie dorosnij. A potem poczekaj az ci spadnie cukier po kanapce z nutella i wszystko wroci do normy.yeahman pisze:Zełus - co ty wiesz o modelowaniu - byś napisał jakaś prognozę a nie tylko dowcipne komentarze. Bo właśnie powstaje strona internetowa która będzie je skrupulatnie weryfikowałaInfo będzie w podpisie u mnie
![]()
A na chwilę obecna weryfikujemy jedną z nich - czyli spadki na GBP/USD które wieszczyłeś 4 lutego - od tej pory ciągle ciśnie w góręwięc coś nie wyszło, czekam na kolejne prognozy panie guru chętnie je opublikuje szerszej publiczności by mogła zweryfikować (http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p650362) ups
![]()
i dzisiaj nie spadnie w nocy jeszcze podbicie up w celu wycięcia SL i potem konsola.ade25 pisze:Coś ten funcik nie spada
banksterka wie, że detal sra po gaciach i jak zawsze w takich momentach męczy psychę niedoświadczonych.
no to po przebiciu linii szyji, SChris.ldn pisze:Takie coś się wymalowało
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Że tak zapytam, a Zeuss to jest ten "I nic sie nie bój" ?
Mylisz pojęcia, Richard jest twórcą wspomnianego cytatuZbychuM pisze:Że tak zapytam, a Zeuss to jest ten "I nic sie nie bój" ?