Ceny czy wolumenu? - bo to bardzo ważnezeuss pisze:to bylo modelowanie ceny eurusdyeahman pisze:Takie pytanko - co t obył za spadek 12:30 na edku bo nie czaję ?? W kalendarzu nic nie było, ktoś coś wie?

Ceny czy wolumenu? - bo to bardzo ważnezeuss pisze:to bylo modelowanie ceny eurusdyeahman pisze:Takie pytanko - co t obył za spadek 12:30 na edku bo nie czaję ?? W kalendarzu nic nie było, ktoś coś wie?
to wlasnie moze sygnalizowac ze zmienia sie nastawienie na spadki przynajmniej korekcyjne, zobaczymy, ja troszke S-ek wzialem nieukrywamjacek3636 pisze:ty no ale on nawet niechce cofnąc , co prawda troche zwolnilo ale czy to juz koniec ?
modelowaniem wolumenu to sie SL ustawia, co ty, nie wiesz ??Bemowo1 pisze:Ceny czy wolumenu? - bo to bardzo ważnezeuss pisze:to bylo modelowanie ceny eurusdyeahman pisze:Takie pytanko - co t obył za spadek 12:30 na edku bo nie czaję ?? W kalendarzu nic nie było, ktoś coś wie?
Ceny czy wolumenu? - bo to bardzo ważnezeuss pisze: to bylo modelowanie ceny eurusd
Le to super, jak to dla Ciebie zadna strata to mozesz smialo dolozyc kapitalu i przeczekac burze bo kiedys wyspiarze i tak spadna z kursempsxor pisze:MGrzech pisze:psxor pisze:
Jak Ja mowie, to tak robie, nie pisze tutaj czegos czego nie robie. Uwazam ze stosunek straty do potencjalnego zysku jest okej na danych poziomach, najwyzej strace lacznie jakies 400 pipsow na drabince, strata ktora spokojnie moge przyjac na klate, natomiast zysk siega ponad 1000 pipsow, wiec jest to jak dla mnie gra warta swieczki, poza tym jestesmy na waznych poziomach, w/g mnie nowego szczytu juz nie zrobimy, ograniczanie QE w drodze, takze luzik.
ale cięta ripostayeahman pisze:Zełus - co ty wiesz o modelowaniu - byś napisał jakaś prognozę a nie tylko dowcipne komentarze. Bo właśnie powstaje strona internetowa która będzie je skrupulatnie weryfikowałaInfo będzie w podpisie u mnie
![]()
A na chwilę obecna weryfikujemy jedną z nich - czyli spadki na BGP/USD które wieszczyłeś 4 lutego - od tej pory ciągle ciśnie w góręwięc coś nie wyszło, czekam na kolejne prognozy panie guru chętnie je opublikuje szerszej publiczności by mogła zweryfikować http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p650362 ups
![]()