DayTrading: Środa 10.12.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 10.12.2014
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
W serwisach pojawiły się nowe prognozy wydobycia, jakie sporządził OPEC. Wynika z nich, że w przyszłym roku wydobycie zmniejszy się do najniższej od 12 lat wartości, czyli poziomu 28,9 mln baryłek dziennie. Wcześniejsza prognoza zakładała wyższe o 300 tys. baryłek wydobycie. Co ciekawe, choć to wiadomość w zasadzie popytowa (mniejsza podaż surowca), rynek ropy (Crude: CL.F, Brent: SC.F) kieruje się w ostatnich minutach w kierunku nowych minimów.
as28 pisze:Edek czas przestać udawać że jesteś silny
Znaczy się, że ma spadać?
Zobaczymy ruch koło 16.00
-
- Gaduła
Nowy123 pisze:W serwisach pojawiły się nowe prognozy wydobycia, jakie sporządził OPEC. Wynika z nich, że w przyszłym roku wydobycie zmniejszy się do najniższej od 12 lat wartości, czyli poziomu 28,9 mln baryłek dziennie. Wcześniejsza prognoza zakładała wyższe o 300 tys. baryłek wydobycie. Co ciekawe, choć to wiadomość w zasadzie popytowa (mniejsza podaż surowca), rynek ropy (Crude: CL.F, Brent: SC.F) kieruje się w ostatnich minutach w kierunku nowych minimów.
Może chca zbic a potem już góra
Wszyscy cudów oczekują, a tu kiszenie wielkie. Edek chyba chce w miejscu stanąć 
Jedynie co leci to kangur. Czyzby zapowiedź wielkiego spadku? O ile da radę wsparcie pokonać.
PS
Zawsze tak w grudniu w sesjach NY? Niby powinnien być nudny dzień, a to już po wolumenie widać, że jest napinka. Jakoś w ostatnich miesiącach to wspominam, że jak dzień bez danych to dzień nudny.

Jedynie co leci to kangur. Czyzby zapowiedź wielkiego spadku? O ile da radę wsparcie pokonać.
PS
Zawsze tak w grudniu w sesjach NY? Niby powinnien być nudny dzień, a to już po wolumenie widać, że jest napinka. Jakoś w ostatnich miesiącach to wspominam, że jak dzień bez danych to dzień nudny.
Edziu mi wygląda tak że jakby mieli wywalić z klina i zanegować dalsze spadki i nowe minima to już by to wczoraj zrobili bo byli blisko. Czyżby moja teoria którą dawałem prawie dwa tygodnie temu się sprawdzi ? Trzymam pozycje S i kciuki
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/107209

http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/107209
Najpierw 30 potem i 130. Ale 30 gdzieś za kilka miesięcy, a 130 za 2-3 lata.wariatgdynia pisze:Witam a jak dzis obstawiacie rope na zakończenie?
Mi sie wydaje ze za bardzo gadaja o tych spadkach wszyscy sie na to nastawili a ona wystrzeli i do końca roku bedzie na 70
The only way is up
Edek powtarza schemat z wczoraj - prawie dokładnie w tym samym czasie co wczoraj, dzisiaj przebijamy klin spadkowy.
z ujkiem w domu jestem
-- Dodano: śr 10-12-2014, 16:55 --
patrz na S@Pzibi pisze:z ujkiem w domu jestem
-- Dodano: śr 10-12-2014, 16:57 --
ale SL nie wspolmierny do ewentualnego zysku popatrzymyzibi pisze:z ujkiem w domu jestem
-- Dodano: śr 10-12-2014, 16:55 --
patrz na S@Pzibi pisze:z ujkiem w domu jestem
nieee. Bo na 29 a potem na 150.TsunamiPL pisze:Najpierw 30 potem i 130. Ale 30 gdzieś za kilka miesięcy, a 130 za 2-3 lata.wariatgdynia pisze:Witam a jak dzis obstawiacie rope na zakończenie?
Mi sie wydaje ze za bardzo gadaja o tych spadkach wszyscy sie na to nastawili a ona wystrzeli i do końca roku bedzie na 70
a tak serio to obaj nie wiemy
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami