dzieki za wczorajszego kablaNowy123 pisze:
DayTrading: Środa 10.12.2014
Re: DayTrading: Środa 10.12.2014

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
test srebro 

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
zibi pisze:dzieki za wczorajszego kablaNowy123 pisze:
kabel bez zmian boczniak taka gra wspracie opor opor wsprcie
TO nie jest trójkąt. Trójkąt musi być wyznaczony przez jakieś ekstrema i punkty odniesienia jako wyznaczenie przeciwległej i po co najmniej 2 punkty na linie przeciwprostokątne - dodatkowo często przeciwległa skończona mieści się w zakresie podfali. Trójkąt to to samo co flaga tylko jest zachowana symetria względem osi która jest prostopadła do przeciwległej - lustrzane odbicie._Kerad_ pisze:Kusus pisze:Edek realizuję 5 podfalę korekty prostej ABC trendu spadkowego. Tam ani nie ma żadnego trójkąta ani nie przebił jeszcze żadnego istotnego wsparcia które sugerowało by dalszą jazdę na południe._Kerad_ pisze:edek wyskoczył z trójkąta może przed wzrostem pozamykać SL
U Ciebie nie jest zachowany żaden z tych warunków.

Cotton jednak up? na h1 orgr.
dzis WASDE !!!! zboza i bawelna bedzie jezdzic
dzis WASDE !!!! zboza i bawelna bedzie jezdzic

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Jest zgodny. Będziemy robić falę 5 w korekcie ABC fali 4 i jeszcze up po dzisiejszych spadkach.pedro pisze:gold d1, https://www.tradingview.com/x/4pXN2Tkc/nie wiem co się stanie, ale 20% pozycji z 1219 L ciągne
SL@1219
spodziewam wiecej w dol ,patrzac pod SP500, jesli na DAX to fala 4, jesli nie korekta ABC, a jesli to ABC to 10 000 10 050
- atlanticos
- Maniak
banda klina jest w okolicach 2430 wiec czemu powyzej 1.24 L? Dopóki nie wybiją klina górą to mamy promocję na gre z trendem głównym wg mnie...po wybiciu zmieniamy nastawienie bo bedziemy dopiero wtedy po L stronie mocyMpapiez pisze:Ja wg mnie lokalnie mamy 2 istotne poziomy.
Z jednej strony 1.2361 i 1.24. Zależnie który pęknie pierwszy, będą wzrosty lub spadki.
Na razie mamy boczniaka i coś być może na kształt flagi. Niemniej jednak ostrożność zalecana.
W eLki jak bym się ubierał dopiero po wybiciu 1.24 i na cofce.
-- Dodano: śr 10-12-2014, 10:55 --
Ja wg mnie lokalnie mamy 2 istotne poziomy.
Z jednej strony 1.2361 i 1.24. Zależnie który pęknie pierwszy, będą wzrosty lub spadki.
Na razie mamy boczniaka i coś być może na kształt flagi. Niemniej jednak ostrożność zalecana.
W eLki jak bym się ubierał dopiero po wybiciu 1.24 i na cofce.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv