DayTrading: Środa 10.07.2013
Re: DayTrading: Środa 10.07.2013
na EDKU powinno to tak jak na U J wygladac w gore i w dol 

- atlanticos
- Maniak
zauważ że Twoja linia jest pod takim kontem że nawet robiąc jej retest np jutro możemy nowy dołek zaliczycBemowo1 pisze:?????atlanticos pisze:coś ode mnie ja tu sygnału L jeszcze nie widzę... ale może oślepłemna pewno do jutra się wstrzymam... zbyt idealnie odbiliśmy jak dla mnie na L

spójrz na średnie... m30 i h1 wszystkie taśmy nad nami... ja takiego noża nie złapię
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
to retest jakis powinien byc i decyzja czy gora czy jednak dolBemowo1 pisze:?????atlanticos pisze:coś ode mnie ja tu sygnału L jeszcze nie widzę... ale może oślepłemna pewno do jutra się wstrzymam... zbyt idealnie odbiliśmy jak dla mnie na L

Spokojnie, mam spełnione inne warunki (ermanomeryczne)atlanticos pisze:
zauważ że Twoja linia jest pod takim kontem że nawet robiąc jej retest np jutro możemy nowy dołek zaliczyc![]()
spójrz na średnie... m30 i h1 wszystkie taśmy nad nami... ja takiego noża nie złapię
Retest jak najbardziej biorę pod uwagę, za chilę i tak do akcji ruszy automat i on za mnie będzie się napier........
(ja na kibelku musiałbym siedzieć i trejdować w takich momentach)
Nie bez kozery nazwałem go Bruce LEE

- atlanticos
- Maniak
Bemowo - zerknij na inne pary...wszystki już wróciły do punktu wyjścia... polecam szczególnie usdcad na h1 i h4... pokazuje siłę dolara 
jak dla mnie edek dziś lub jutro pierwsze wsparcie 2810, kolejne 2760 - jak zobaczę dziś poziom Ryszarda czyli 1.30 to obiecuje że do końca tygodnia nie zamieszczę tu żadnej analizy i zmienię stopkę do końca tygodnia jak rabbit swego czasu na "dupa ze mnie, a nie trejder"
... 

jak dla mnie edek dziś lub jutro pierwsze wsparcie 2810, kolejne 2760 - jak zobaczę dziś poziom Ryszarda czyli 1.30 to obiecuje że do końca tygodnia nie zamieszczę tu żadnej analizy i zmienię stopkę do końca tygodnia jak rabbit swego czasu na "dupa ze mnie, a nie trejder"

Ostatnio zmieniony 10 lip 2013, 21:41 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
The Fed may have finally taken speaking out of all sides of its mouth a step too far. Enter GMP's Adrian Miller with the best roundup of the sheer indecipherable gibberish just excreted by the Fed:
"We are not sure how you can go from ‘many’ needing to see labor gains before tapering begins to half seeing bond buying ending by year end. At the same time, ‘many’ other Fed officials saw bond buying into 2014”
"We are pretty good at math, but we are having trouble adding up the ‘many,’ ‘several’ and ‘about half’ to equal 100%
FOMC members appear to have ‘‘decided to cover every possible scenario," and "left us with no clear picture as to what the group is thinking”
Great absurdist summary of a centrally-planned world that has been taken out straight from the pages of the Onion, but honestly, at this point who even cares anymore.
ahahahah
"We are not sure how you can go from ‘many’ needing to see labor gains before tapering begins to half seeing bond buying ending by year end. At the same time, ‘many’ other Fed officials saw bond buying into 2014”
"We are pretty good at math, but we are having trouble adding up the ‘many,’ ‘several’ and ‘about half’ to equal 100%
FOMC members appear to have ‘‘decided to cover every possible scenario," and "left us with no clear picture as to what the group is thinking”
Great absurdist summary of a centrally-planned world that has been taken out straight from the pages of the Onion, but honestly, at this point who even cares anymore.
ahahahah
- richard.cali
- Pasjonat
Nowy123 pisze:to retest jakis powinien byc i decyzja czy gora czy jednak dolBemowo1 pisze:?????atlanticos pisze:coś ode mnie ja tu sygnału L jeszcze nie widzę... ale może oślepłemna pewno do jutra się wstrzymam... zbyt idealnie odbiliśmy jak dla mnie na L
teraz to będzie noc i niepewność o pozostawione s-ki i nic więcej...chyba że stary podbije jeszcze to może skosi troche SL przed snem

jakby podbił do 1.2990 to bym zluzował...i wsadził tam S na dzis
Ostatnio zmieniony 10 lip 2013, 21:44 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

U J nam diamenata rysna
przypuszczam, że jeszcze będę miał 2 eski i 2 elki w dniu dzisiejszym, a jutro może dwie Elki?richard.cali pisze:
teraz to będzie noc i niepewność o pozostawione s-ki i nic więcej...chyba że stary podbije jeszcze to może skosi troche SL przed snem
http://www.zerohedge.com/news/2013-07-1 ... scotiabank
-- Dodano: śr 10-07-2013, 21:50 --
warto poczytac
-- Dodano: śr 10-07-2013, 21:50 --
warto poczytac