Barclays nagania od poniedziałku na shorta. Jesteśmy od tego czasu prawie dwie figury wyżej. Ja odpuszczam.karson pisze:Jakies pomysly na kiwi na dzisiaj ?
DayTrading: Środa 10.06.2015
Re: DayTrading: Środa 10.06.2015
The only way is up
edek stoi na granicy dwóch światów obecnie. Spadkowa lt trzyma go i widać mocne czapowanie w okolicach 1,1350 . potrzeba chyba mocnego jakiegoś sygnału, może jutrzejsze dane z usa
oczekwania ustawione sa wysoko na USA jutrzejsze dane
Patrzac po swieczkach D1, to S najwcześniej z okolic 0.73 mi wychodzi. No chyba ze za pol godziny tam bedziemyTsunamiPL pisze:Barclays nagania od poniedziałku na shorta. Jesteśmy od tego czasu prawie dwie figury wyżej. Ja odpuszczam.karson pisze:Jakies pomysly na kiwi na dzisiaj ?

zobczymy znowu like zotbia o 23 na kiwi bo sie dzionek i mniejsza plynnosc
karnak pisze:Uuuu, teraz to dopiero widać, że nie masz pomysłu co dalej - wprowadziłeś drugą ligę kresek.DavidFx pisze:update
pozmienialem troche krechy aby bylo czytelniejsze
No cóż, ja też tak czasami mam, że się zagubię - w takim wypadku pomocne jest szersze spojrzenie z perspektywy dłuższego TF, bo małe TF się po prostu zapętliły i rozstrzygający jest nadrzędny.
posluchalem Twojej rady oto wynik szerszej perspektywy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Jest dużo lepiej i można już coś wywnioskować ====> potwierdzasz moje wzrostowe spojrzenie na EDkaDavidFx pisze:karnak pisze:Uuuu, teraz to dopiero widać, że nie masz pomysłu co dalej - wprowadziłeś drugą ligę kresek.DavidFx pisze:update
pozmienialem troche krechy aby bylo czytelniejsze
No cóż, ja też tak czasami mam, że się zagubię - w takim wypadku pomocne jest szersze spojrzenie z perspektywy dłuższego TF, bo małe TF się po prostu zapętliły i rozstrzygający jest nadrzędny.
posluchalem Twojej rady oto wynik szerszej perspektywy

- zastapmnie
- Pasjonat
cholera, mam podgląd na wykresy, które o 23 na 6 minut przestają funkcjonować...;-(
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
to piatka KIWI
luka zrobiona maskryczna

luka zrobiona maskryczna

Ale poszło w dół
Nawet nie zdążyłam zauważyć kiedy tp się zrealizował

Nawet nie zdążyłam zauważyć kiedy tp się zrealizował