dzieki, moj kalendarz jakis taki malo dokladny byljumper pisze:Witam,
Kalendarz wydarzeń dla FX wygląda jak dane z http://www.myfxbook.com/forex-economic-calendar
pozdrawiam
DayTrading: Środa 10.04.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 10.04.2013
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
A EURUSD, GBPUSD, GBPJPY, AUDUSD? Wszystko jest zdeka napięte.zeuss pisze:niestety na wszystkich parach jednocześnie korekta jest niemożliwakashper pisze:Nie wiem, czy mówisz poważnie, czy nie. Mimo uśmieszku na końcu wypowiedzi mam podobne zdanie. Należy się ogromna korekta na wszystkich parach i zbiera się na to mam nadzieję już od kilku dni.zeuss pisze:ostatnie tchnienia wzrostów w fali 5 stopnia nieważne jakiego i tak wam nic to nie powie![]()
obstawiać dema w eSki!!!
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
EUR JPY na razie 3 szczyt maluja zobaczymy co z tego wyjdzie
-- Dodano: śr 10-04-2013, 9:19 --
[/quote]
A EURUSD, GBPUSD, GBPJPY, AUDUSD? Wszystko jest zdeka napięte.[/quote]
napiete ja kbaranie jaja razem z SP%00 gdzie spadki na obrotac hsa robione a podciaganie bez
http://www.bankfotek.pl/image/1464930.jpeg dystrybucja trwa i jeszcze mzoe to chwile potrwac
w USa
20:00 USD Protokół Spotkania FOMC i znowu w dol SP500 jak sie okaz ze wieksoszc jes za zacisenianiem polityki monternej jak ostanio a poznie jwyjdzie PINOKIO BERNANKE i zacznie odkrecac wszystko bo koledzy nie byli przygotowni na Shorty jeszcze hahahahaah
-- Dodano: śr 10-04-2013, 9:36 --
E J 131 UJ na szcyzyt podjazd jest na oporze teraz
-- Dodano: śr 10-04-2013, 9:19 --
niestety na wszystkich parach jednocześnie korekta jest niemożliwakashper pisze:Nie wiem, czy mówisz poważnie, czy nie. Mimo uśmieszku na końcu wypowiedzi mam podobne zdanie. Należy się ogromna korekta na wszystkich parach i zbiera się na to mam nadzieję już od kilku dni.zeuss pisze:[quote="kashpquote="zeuss"]ostatnie tchnienia wzrostów w fali 5 stopnia nieważne jakiego i tak wam nic to nie powie![]()
obstawiać dema w eSki!!!

A EURUSD, GBPUSD, GBPJPY, AUDUSD? Wszystko jest zdeka napięte.[/quote]
napiete ja kbaranie jaja razem z SP%00 gdzie spadki na obrotac hsa robione a podciaganie bez

http://www.bankfotek.pl/image/1464930.jpeg dystrybucja trwa i jeszcze mzoe to chwile potrwac

20:00 USD Protokół Spotkania FOMC i znowu w dol SP500 jak sie okaz ze wieksoszc jes za zacisenianiem polityki monternej jak ostanio a poznie jwyjdzie PINOKIO BERNANKE i zacznie odkrecac wszystko bo koledzy nie byli przygotowni na Shorty jeszcze hahahahaah
No to co chłopaki? chyba czas na pierwszy sell na EU ze stopem 50 pips?
czyli TP co najmniej 150 pipsowrafmax pisze:No to co chłopaki? chyba czas na pierwszy sell na EU ze stopem 50 pips?
- kk.dreamer
- Pasjonat
Napięte to są pary z jenem.Nowy123 pisze:EUR JPY na razie 3 szczyt maluja zobaczymy co z tego wyjdzie
napiete ja kbaranie jaja razem z SP%00 gdzie spadki na obrotac hsa robione a podciaganie bez![]()
Kabel szykuje się do up (aczkolwiek na miejscu banków zafundował bym zimny prysznic) - 60 % long
Edek odbił się od linii luki - nawet chętnych do spadków jest niewiele 54%
Kangur 3 fala nie ma nawet 50 % fali 1 (tu możliwość korekty fali i w 3)
Z obserwacji par kiwi i kagura zakłądam, że wzrosty będą kontynuowane
zibi pisze:czyli TP co najmniej 150 pipsowrafmax pisze:No to co chłopaki? chyba czas na pierwszy sell na EU ze stopem 50 pips?
164
Możliwość korekty na kangurze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo pisze:Napięte to są pary z jenem.Nowy123 pisze:EUR JPY na razie 3 szczyt maluja zobaczymy co z tego wyjdzie
napiete ja kbaranie jaja razem z SP%00 gdzie spadki na obrotac hsa robione a podciaganie bez![]()
Kabel szykuje się do up (aczkolwiek na miejscu banków zafundował bym zimny prysznic) - 60 % long
Edek odbił się od linii luki - nawet chętnych do spadków jest niewiele 54%
Kangur 3 fala nie ma nawet 50 % fali 1 (tu możliwość korekty fali i w 3)
Z obserwacji par kiwi i kagura zakłądam, że wzrosty będą kontynuowane
kangur to za duzo miejsc juz nie ma 1556 1570 i opor na D1 czeka