pytanie w czym siedzisz lki czy eski ?pik pisze:Ja otworzyłem pozycje przeciwne, do już otworzonych w razie ciężkiego otwarcia ;-)flogopit2 pisze:czyli lepiej nie zostawiać na noc nic na indeksach bo kolejna luka gotowa

pytanie w czym siedzisz lki czy eski ?pik pisze:Ja otworzyłem pozycje przeciwne, do już otworzonych w razie ciężkiego otwarcia ;-)flogopit2 pisze:czyli lepiej nie zostawiać na noc nic na indeksach bo kolejna luka gotowa
Siedziałem w Elka, teraz siedzę w obu ;-) Zbyt cenne są te pozycje, żeby je zamykać, a nie wiadomo, co komu strzeli do głowy przez noc.flogopit2 pisze:pytanie w czym siedzisz lki czy eski ?pik pisze:Ja otworzyłem pozycje przeciwne, do już otworzonych w razie ciężkiego otwarcia ;-)flogopit2 pisze:czyli lepiej nie zostawiać na noc nic na indeksach bo kolejna luka gotowa
Mat2314 pisze:Piękna korekta jednak na kiwi. W sumie się już od pewnego czasu o wyprzedzaniu mówiło, ale dopóki nie będziemy po FEDzie, dopóty nie przesądzam.
Teoretycznie tak długo jak jen idzie do góry, kiwosz powinien analogicznie, a tutaj jeszcze wiele się może dziać przez grecki-cyrk.
Ciekaw jestem czy Kiwosz będzie respektować górną bandę dawnego kanału spadkowego (wrócił do niego), tj. okolice 0,676-0,677.
Ja zostawiłem jedną eSke, na NASDAQ, jakby podeszli to dłużej potrzymam, nie ma stresu. Ten tydzień mam świetny.kr85kr pisze:Nie podeszli dzis na koncowce w gore wiec moze juyro nie będzie luki w dol,codziennie zostawialam ski na noc na luki bo to latwy pieniądz ostatnio,dzis odpuscilam,pewnie będzie okazja dobrac wyżej