za wczenie jeszcze na strasznie drukarnia dziala

5 tke trzeb wykonczyc na SP500 i dystrybucja tez troche trwa

już na pewno wyżej nie pójdziekk.dreamer pisze:Ha, przestawiłam oczekującąna EU na 1.357, przyszłam, patrze i się geba cieszyPowiedzcie mi tylko jak wysoko teraz możemy zalecieć?
najdalej na 3426kk.dreamer pisze:Ha, przestawiłam oczekującąna EU na 1.357, przyszłam, patrze i się geba cieszyPowiedzcie mi tylko jak wysoko teraz możemy zalecieć?
dawno nie widziałem tu takich głupot wypisywanych z taką pewnościąyeahman pisze:Hahaha stary to się teraz skompromitowałeś po całościKusus pisze:RGR to formacja zwiastujaca zmiane trendu na spadkowy wiec twoj rysunek nie ma kompletnie zadnego sensu.yeahman pisze:eur/usd
Formacja RGR w tym kanale spadkowym zwiastuje kierunk południowy co za tym idzie potwierdzała to że opór będzie wybroniony i sa szanse na spadki co obecnie dzieje się na eurodolarze.
Twoje gadanie nie ma sensu, myślałem że jesteś w miarę zoriętowany ale widać że jednak totalna amatorka. Do książek won się douczyć. Poza tym RGR to nie formacja odwrócenia trendu bo równie dorbze może być i kontynuacji w relacjach prawdopodobieństwa 75% odwrócenia do 25% kontynuacji. RGR czy ORGR słóży głównie do określenia zasięgu a nie kierunku wybicia !!!!!
trudno sie nie zgodzićzeuss pisze:Kusus nie daj się, masz rację !!