Jaki spór?shogomad pisze:Panowie te kłótnie o kierunek trendu na edku są bez sensu tak długo jak każdy z was mówi o innym TF.
Na MN bedzie lekko skorygowany spadkowy, na H1 będzie wzrostowy. Z grubsza patrzcie która storna wykresu jest wyżej na danym TF. Jak lewa to spadkowy jak prawa to wzrostowy.
Odnosze wrażenie od kilku dni że cały spór Highenda z Kususem wynika z takiego nieporozumienia.

-- Dodano: 06 maja 2015, 17:35 --
Szczerze mówiąc chodziło mi o to, kiedy Żaba napisze że trend jest wzrostowyc.ajto pisze:Powiedz mi, jaka jest dla ciebie różnica między trendem a korektą?highend pisze:Rozumiem, ze oficjalnie powiemy iz edek jest w trendzie wzrostowym jak pusci 1.20?
Czy każda korekta jest dla ciebie nowym trendem?
A jeśli E/D dojdzie do 1.2, skonsoliduje i pójdzie 400P dołem, to co to dla ciebie będzie - powrót do starego trendu (ale nie, ty już go skreśliłeś, więc wracać do niego nie można), początek nowego, czy korekta aktualnego?

Dla mnie jest wzrostowy od 1.05 okolice. Wielu łapało eSki i tak do 1.10.... a potem nagle mamy 1.13 ponad

-- Dodano: 06 maja 2015, 17:37 --
magura2004 pisze:1,20PipsKong pisze:a cojest celem ?:O 1.14 ?:):)karnak pisze:Jak się Wam podoba rzut beretem do celu na EDku?
e tam, 1.70

-- Dodano: 06 maja 2015, 17:38 --
Przyjmuje zakład. Do wygrania jest świnia czy krowa?nowy joker pisze:Nie wiem co jest z Tobą ale 1.20 to Ty zobaczysz ja swinia niebo . Euro jest słabe i będzie jeszcze słabsze i kropkahighend pisze:Rozumiem, ze oficjalnie powiemy iz edek jest w trendzie wzrostowym jak pusci 1.20?
-- Dodano: 06 maja 2015, 17:38 --
wszyscy tak pisali?nowy joker pisze:Jeszcze wszyscy wczoraj pisali ze Edek zejdzie do 1:1 a dziś jak poszedł troszkę do góry wszyscy piszą o nowym trendzie ciekawe hmm