Wszyscy??? Nie obrażaj mnie, albo dokładnie czytaj co tu się pisze.nowy joker pisze:Jeszcze wszyscy wczoraj pisali ze Edek zejdzie do 1:1 a dziś jak poszedł troszkę do góry wszyscy piszą o nowym trendzie ciekawe hmm

Wszyscy??? Nie obrażaj mnie, albo dokładnie czytaj co tu się pisze.nowy joker pisze:Jeszcze wszyscy wczoraj pisali ze Edek zejdzie do 1:1 a dziś jak poszedł troszkę do góry wszyscy piszą o nowym trendzie ciekawe hmm
Nowy123 pisze:karnak pisze:@atlanticos
Zmieniasz zdanie co do EDka, mamy HH, HL chyba nie ma co walczyć z nowym trendem?![]()
![]()
tylko5 wykonczaa tu mowa juz
Od sygnału na L ok. 1.065 jest mocny wzrost i nie ma zmiany na S - jak będzie to zmienię pozycję ( dawałem wcześniej rysunki ilustrujące obecną sytuację) - trend trwa dopóty dopóki nie ma jego zmiany.Nowy123 pisze:karnak pisze:@atlanticos
Zmieniasz zdanie co do EDka, mamy HH, HL chyba nie ma co walczyć z nowym trendem?![]()
![]()
karnak pisze:Od sygnału na L ok. 1.065 jest mocny wzrost i nie ma zmiany na S - jak będzie to zmienię pozycję ( dawałem wcześniej rysunki ilustrujące obecną sytuację) - trend trwa dopóty dopóki nie ma jego zmiany.Nowy123 pisze:karnak pisze:@atlanticos
![]()
reakcja też OK czyli taka jak na ropie zapasy rosły ropa drożała spadają to tanieje. Taki jej uroknulka pisze:Wie ktoś, co z ropą WTI? Otwieram wykres, a tu taki spadek. Dane o zapasach były ok.
karnak pisze:Jak padnie zaznaczone na rysunku wsparcie to będzie S,a tak pozwólmy zyskom na L rosnąć przynajmniej do oporu (może być dynamicznie, coby wywieźć niedowiarków siedzących naS):