DayTrading: Środa 05.08.2015
Re: DayTrading: Środa 05.08.2015
patrząc na dzienny dax wg ichimoku to ledwo wyszliśmy z chmury i up, a powyżej mamy miejsca, że hoho
Zobaczymy jak otworzy się kolejna świeca h4, sądzę, że wysoko więc dalej będzie na północ darcie
Zobaczymy jak otworzy się kolejna świeca h4, sądzę, że wysoko więc dalej będzie na północ darcie
Ostatnio zmieniony 05 sie 2015, 10:43 przez flogopit2, łącznie zmieniany 1 raz.
... wyluzuj Zuza warkocze ...
funt daje zarobic
Tak tylko od jakiegoś czasu nie szanują tej chmury więc różnie może byćflogopit2 pisze:patrząc na dzienny dax wg ichimoku to ledwo wyszliśmy z chmury i up, a powyżej mamy miejsca, że hoho
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
funt spada ale ze złotówka nie chce ma parcie na to 6
-- Dodano: 05 sie 2015, 09:47 --
zaraz bedzie 6 zł to wielkie wydarzenie
-- Dodano: 05 sie 2015, 09:47 --
zaraz bedzie 6 zł to wielkie wydarzenie
nie gram na ichi, ale tak patrzę co się dzieje na różnych wskaźnikach.jen-yy pisze:Tak tylko od jakiegoś czasu nie szanują tej chmury więc różnie może byćflogopit2 pisze:patrząc na dzienny dax wg ichimoku to ledwo wyszliśmy z chmury i up, a powyżej mamy miejsca, że hoho
Pamiętam, że na niskich tf przy ichi to rzeczywiście na indeksach jak wróżby, ale patrząc na dzienny to już jest większy kaliber prawdopodobieństwa.
... wyluzuj Zuza warkocze ...
edek pół figury na daanych w górę ale stop loss pod dolkiem z nocy
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

dobra dane z euro git. Trzymamy dalej tego es z wczoraj popołudniu
zobaczymy co wymysla po 14 hamburgry

GBPPLN 5.99 było wczoraj, nie było 6.00lutek pisze: zaraz bedzie 6 zł to wielkie wydarzenie
5.994 było miesiąc temu.
Jesli to jest LH (lower high) to GBP PLN poleci w dół.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Fanatyk
kontynuując temat złota, domniemanych spadków dalszych ewentualnie wzrostów, widze ze ciezko jest cos zprognozować nam Wszystkim, wiec pozwole sobie cos ode mnie -
na wykresie weekly zaznaczyłem kanał w ten sposób ze uwzglednia dółki bez pierwszego dołka 1181,xx(akurat ten dla mnie jest pomijalny),
zaznaczyłem tez obszar -prostokatem równość 1 fali spadkowej w owym kanale,
w zaznaczonym kółeczku wypada szczyt ostatniej fali spadkowej od 1308- jest dokładnie 50 fibo spadku wspomnianej 1 fali spadkowej!! dlaczego o tym pisze bo jest to dla mnie ruch w tym kanale 5 cio falowy który domniemuje oczywiscie skonczył sie na 1068!! bądz sie wykancza i dlatego moga byc wzrosty!!
dodatkowo obydwie fale spadkowe równaja sie co do ceny 100fibo-zaznaczone, prp jest to 535 ostatniej fali spadkowej,
no ale sie napisałem, mysle ze zrobiłem to zrozumiale , Dziekuje za uwage
edek 15m ruch 5-cio falowy prp 1w3
na wykresie weekly zaznaczyłem kanał w ten sposób ze uwzglednia dółki bez pierwszego dołka 1181,xx(akurat ten dla mnie jest pomijalny),
zaznaczyłem tez obszar -prostokatem równość 1 fali spadkowej w owym kanale,
w zaznaczonym kółeczku wypada szczyt ostatniej fali spadkowej od 1308- jest dokładnie 50 fibo spadku wspomnianej 1 fali spadkowej!! dlaczego o tym pisze bo jest to dla mnie ruch w tym kanale 5 cio falowy który domniemuje oczywiscie skonczył sie na 1068!! bądz sie wykancza i dlatego moga byc wzrosty!!
dodatkowo obydwie fale spadkowe równaja sie co do ceny 100fibo-zaznaczone, prp jest to 535 ostatniej fali spadkowej,
no ale sie napisałem, mysle ze zrobiłem to zrozumiale , Dziekuje za uwage

edek 15m ruch 5-cio falowy prp 1w3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2015, 12:00 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.