post973489.html#p973489
EUR/GBP bez zmian
DayTrading: Środa 04.03.2020
Re: DayTrading: Środa 04.03.2020
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie znasz się. Ten spirytus jest skażony gorzką substancją. Nie smakuje za dobrze.krab29 pisze: ↑04 mar 2020, 23:04Jak ci żule będą lizać ręce jak wyjdziesz ze sklepu to dopiero złapiesz syfyŚwieżak44 pisze: ↑04 mar 2020, 22:21Mam złą wiadomość. Spirytus 96% podrożał na allegro z 52zł na 140zlza 5l. Chciałem dokupić jeszcze pare litrów, ale jak dojdzie ostatnia 5l to będę miał 12. To powinno wystarczyć na pare miesięcy. Alkohol zabija wirusa. Potwierdzają eksperci. https://youtu.be/uHo4L0V_EPM?t=1390 Łatwo tym umyś ręce po wyjściu ze sklepu, szybko wysycha, nie zostawia śladów. Pare sekund wystarczy, a nie pół minuty dydłem. Można dezynfekować też filtry, maski.
PS. W tym filmiku experci obaj przyznali, że nie ma żadnego leczenia wirusa. Leczy się tylko powikłania, jak wejdzie bakteria to wtedy antybiotyk. Inaczej nie ma sensu. Tak to jest z wirusami.![]()
![]()
![]()
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Znasz ten smakŚwieżak44 pisze: ↑04 mar 2020, 23:54Nie znasz się. Ten spirytus jest skażony gorzką substancją. Nie smakuje za dobrze.krab29 pisze: ↑04 mar 2020, 23:04Jak ci żule będą lizać ręce jak wyjdziesz ze sklepu to dopiero złapiesz syfyŚwieżak44 pisze: ↑04 mar 2020, 22:21Mam złą wiadomość. Spirytus 96% podrożał na allegro z 52zł na 140zlza 5l. Chciałem dokupić jeszcze pare litrów, ale jak dojdzie ostatnia 5l to będę miał 12. To powinno wystarczyć na pare miesięcy. Alkohol zabija wirusa. Potwierdzają eksperci. https://youtu.be/uHo4L0V_EPM?t=1390 Łatwo tym umyś ręce po wyjściu ze sklepu, szybko wysycha, nie zostawia śladów. Pare sekund wystarczy, a nie pół minuty dydłem. Można dezynfekować też filtry, maski.
PS. W tym filmiku experci obaj przyznali, że nie ma żadnego leczenia wirusa. Leczy się tylko powikłania, jak wejdzie bakteria to wtedy antybiotyk. Inaczej nie ma sensu. Tak to jest z wirusami.![]()
![]()
![]()

edit: wiesz jak zrobić wiśnióweczkę lub aronióweczkę by nie były gorzkie, tylko takie kwaskowate?
Uważaj, w takim razie chłopaki spod sklepu łapy ci odgryzą. Będzie nowy szczep wirusa. Corona evil
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!