DayTrading: Środa 04.03.2020

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 04.03.2020

Nieprzeczytany post autor: cugan »

krab29 pisze:
04 mar 2020, 21:30
Tony S. pisze:
04 mar 2020, 18:16
Świeżak brawo. Prawdziwa obywatelska postawa.

Chłopak nie liczy na jałmużną od pinokia Mateuszka tylko sam bierze sprawy w swoje ręce. Sam się ochroni, wykarmi, uleczy czosnkiem i spiryrytem jak przyjdzie potrzeba. Nie idzie na łatwiznę i nie daje wiary zakłamanym mediom, tylko sam dochodzi prawdy i wyciąga wnioski.
Od kilku dni nie zarzuca forum dywagacjami o wyższości złota nad indeksami tylko podaje gotowe recepty na kryzys. Poświęca się dla naszego dobra i na własnej d..ie testuje najlepsze rozwiązania rujnując wątrobę czosnkiem i kapuścianym kwasem.

Ale gdzie tam... nikt nie podziękuje, nie pochwali , nie doceni, tylko ciśnie forum na chłopaka jak baca na szkapę pod Morskim Okiem.
Zebrały się już forumowe piranie i żmije i mają używanie nad ofiarą.

Świeżak !! Nie dajemy się. :wink:

:564:
Szacunek dla ciebie za prawdziwie patriotycznego posta i dla Świeżaka za walkę o przetrwanie. Przyłączam się do postawy obywatelskiej. Zaczynam rujnować wątrobę C2H5OH - dla ojczyzny :568: :564:
Zostałeś BOHATEREM
Nie wiem czy to nie przedwczesne.
Twoja zapobiegliwość i trzeźwość umysłu
mogła by świadczyć że możesz kandydować na :
PREZYDENTA
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

XAB pisze:
04 mar 2020, 21:19
ropa wti
juz tu kiedys pisalem u mnie pozycje sa ustawiane tak ze 1lke gasi 1 ska i odwrotnie
wczoraj mnie dymli i w ssss nie zdazylem wejsc dzis juz ok straznik jest
dzis sie nie dalem
gram ski jak widac z oczekujacych strazak czuwa
https://iv.pl/image/Gr3yDgy
zolty klin wzr form podaz :?:
https://iv.pl/image/Gr3yV34
dax fut
1ktr na lce zostal
https://iv.pl/image/Gr3ywP7
dolary usd/pl
2lki na razie
https://iv.pl/image/Gr3yzhE
i to to co na wykresach
mam na gł jeszcze lke na sp500 ale ona jest na bardzo wysoko w gore wiec tak jakby jej nie bylo bo ona zacznie grac gdyby rynek zaczal mocno spadac a tego nie widze 8)
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Tomasz987654321
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tomasz987654321 »

XAB pisze:
04 mar 2020, 21:44
XAB pisze:
04 mar 2020, 21:19
ropa wti
juz tu kiedys pisalem u mnie pozycje sa ustawiane tak ze 1lke gasi 1 ska i odwrotnie
wczoraj mnie dymli i w ssss nie zdazylem wejsc dzis juz ok straznik jest
dzis sie nie dalem
gram ski jak widac z oczekujacych strazak czuwa
https://iv.pl/image/Gr3yDgy
zolty klin wzr form podaz :?:
https://iv.pl/image/Gr3yV34
dax fut
1ktr na lce zostal
https://iv.pl/image/Gr3ywP7
dolary usd/pl
2lki na razie
https://iv.pl/image/Gr3yzhE
i to to co na wykresach
mam na gł jeszcze lke na sp500 ale ona jest na bardzo wysoko w gore wiec tak jakby jej nie bylo

Ziomek, a ja eska na usdcad

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Bemowo1 pisze:
04 mar 2020, 21:41
navik pisze:
04 mar 2020, 21:38
na s&P po takich mocnych spadkach zazwyczaj wracają do punktu wyjscia bardzo szybko i rysują V-kę :!: :!: :!:
najlepiej to widać na H4 i D1 :!: :!: :!: :!:
W normalnych warunkach tak, a przy koronawirusie który może spory bałagan w gospodarkach wywołać to mało prawdopodobne.
Chyba, że ktoś już wie, że jest jakieś cudowne antidotum na wirusa, to w takiej sytuacji nowe szczyty są tylko kwestią czasu....
ok. ale mysle ze kłopoty bedą dopiero po wynikach za I kwartał :idea:

do poziomów 3170- 3193 L raczej bezpieczne ....ihmo ( H4) na tych poziomach konsolidacja i jazda wyżej docelowo z D1 ( piątkowej - sygnałowej do wzrostów ) poziom 3360 mi wychodzi ( ale to odleglejszy temat )

na dzis poziom 3131 powinno być dość ...ihmo
Ostatnio zmieniony 04 mar 2020, 21:57 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

Słuchajcie, czy mieliście kiedyś podejrzenia, że ktoś z tego forum pracuje dla jakiegoś brokera, dając fałszywe sygnały? w zasadzie taki szpieg, bardzo możliwe. Mieliście takie propozycje, lub słyszeliście że ktoś miał?
PiS forever

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Sinus pisze:
04 mar 2020, 21:57
Słuchajcie, czy mieliście kiedyś podejrzenia, że ktoś z tego forum pracuje dla jakiegoś brokera, dając fałszywe sygnały? w zasadzie taki szpieg, bardzo możliwe. Mieliście takie propozycje, lub słyszeliście że ktoś miał?
Tak, czasem wpada ktoś nowy i nagania na zupełnie przeciwny kierunek.
The only way is up

Tomasz987654321
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tomasz987654321 »

Sinus pisze:
no daleko nie trzeba szukać, przecież tutaj stali bywalcy dają sygnały przeciwne do kierunku 8)

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Sinus pisze:
Mieliśmy!
Ostatnio Bemowo robił mi przesłuchanie
"kto stroi moja szklana kulę"
Wygląda ze badał dla jakiego śmoka-broka
pracuje.O wynika badań pytać Bemowo!
Może już jakieś są.
Sam jestem zainteresowany,
Nie każdy wszystko wie o sobie
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

To ja już milcze , żeby nie było że naganiam na cokolwiek :wink:

edit . Jeszcze tylko napisze ze filiżanka na H1 i H4 na s&p jest gotowa i wyrysowana kompletna ...ihmo .....pytanie czy odpali :?:
i już milcze i znikam . :lol:

Powodzenia i zielonych pipsów :564:
Ostatnio zmieniony 04 mar 2020, 22:10 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Tomasz987654321 pisze:
04 mar 2020, 22:04
Sinus pisze:
no daleko nie trzeba szukać, przecież tutaj stali bywalcy dają sygnały przeciwne do kierunku 8)
Ale ci po prostu się mylą :wink:
The only way is up

Zablokowany