DayTrading: Środa 03.07.2013
Re: DayTrading: Środa 03.07.2013
Zgadza się,Nowy123 pisze:PIsalem Crabik 12925edek
a ja pokazałem zaawansowaną technologię na ejku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
odbiło się i utworzyło prawe ramię czyżbym się myliłBemowo1 pisze:Zgadza się,Nowy123 pisze:PIsalem Crabik 12925edek
a ja pokazałem zaawansowaną technologię na ejku
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
tylko jak podejrzanie równo, powinna być zwaławojtusnik pisze:
odbiło się i utworzyło prawe ramię czyżbym się mylił
-- Dodano: 03 lip 2013, 11:18 --
kabel i przeklęta TL
No to do piątku mamy z głowy jakieś większe ruchy na edku. Podtrzymuje opinie, że jakby nie święto to Amerykanie - przy ich wierze jaki to dolar nie jest obecnie silny - zrobiliby wszystko żeby zejść do okolic majowego minimum.
Więc dwa dni na delikatną korektę, żeby było na czym zarobić jak w piątek się okaże, że gospodarka USA jest PRZEzajebista w ostatnim czasie i ustanowić nowe szczyty na indeksie $.
Więc dwa dni na delikatną korektę, żeby było na czym zarobić jak w piątek się okaże, że gospodarka USA jest PRZEzajebista w ostatnim czasie i ustanowić nowe szczyty na indeksie $.
Market action discounts everything
Coś w tym jestneonisan pisze: Więc dwa dni na delikatną korektę, żeby było na czym zarobić jak w piątek się okaże, że gospodarka USA jest PRZEzajebista w ostatnim czasie i ustanowić nowe szczyty na indeksie $.
- richard.cali
- Pasjonat
Ja już myślałem Bemowo ,że ty już przetraciłeś depozyt po wczorajszych S-kach na kablu i perzekonaniu że widzisz sygnał. Jak widać myliłem się, nadal postujesz i udowadniasz że jesteś w niezłej formie...Bemowo1 pisze:Coś w tym jestneonisan pisze: Więc dwa dni na delikatną korektę, żeby było na czym zarobić jak w piątek się okaże, że gospodarka USA jest PRZEzajebista w ostatnim czasie i ustanowić nowe szczyty na indeksie $.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

Na kablu praktycznie wczoraj nie urzędowałem, po tyłku dostałem na edku (aczkolwiek mogłem uciec z zyskiem)richard.cali pisze:Ja już myślałem Bemowo ,że ty już przetraciłeś depozyt po wczorajszych S-kach na kablu i perzekonaniu że widzisz sygnał. Jak widać myliłem się, nadal postujesz i udowadniasz że jesteś w niezłej formie...Bemowo1 pisze:Coś w tym jestneonisan pisze: Więc dwa dni na delikatną korektę, żeby było na czym zarobić jak w piątek się okaże, że gospodarka USA jest PRZEzajebista w ostatnim czasie i ustanowić nowe szczyty na indeksie $.
Niestety równolegle robię coś innego i dlatego trejdy mi niestety nie wychodzą.
Obecnie wyrzuciłem kilkanaście technik do śmieci, opieram się na trym, co mam sprawdzone i skuteczne
- jeden wykres, kilka średnich - strzałki zileona kup, czerwona sprzedaj - tak będzie najprościej, dzisiaj trejdy sobie odpusczam i biorę się do innych zajęć.
oczywiście zerkał będę co w trawie piszczy
co do utraty depozytu - za dobry mam MM
-- Dodano: 03 lip 2013, 11:45 --
a kabla widzę tak,
niestety rozbieżności z edkiem ogromne
- richard.cali
- Pasjonat
I bardzo rozsądnie, niektórze mogliby brać przykład, na marginesie, czy ktoś sprzedał edka poniżej poziomu na którym jesteśmy i kisi? 

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

na kablu prawdopodobnie pobujamy się w niebieskim pudełku